2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

35 بازدید | 1 پست

من تنبلی تخمدان دارم و از موقعی که فهمیدم چون دارو مصرف نمیکردم دو ماه یکبار عادت میشدم و بعدش توی همون دوماه یکبار ۵ قطره خون نمیومد شکمم بشدت باد کرده بود و روحیه درستی نداشتم

بعد من خب میدونستم بدنم مقاوم به انسولینه و احتمالا میدونین که تنبلی تخمدان با دارو درمان نمیشه و دارو نقش یک سرپوش و داره که اگر قطع کنید چه بسا بدتر نشید

خلاصه من توی رژیم غذاییم تفاوت ایجاد کردم

قند مصنوعی و کامل حذف کردم و چای شیرین که میخوردم توی صبحونه از این قرص قند دیابتی استفاده کردم

و کربوهیدرات طبیعی هم مثل برنج یا میوه هارو کم کردم

اولین روز استخونام واقعا درد میکرد و بی حال بودم ولی شاید باورتون درست ۵ روز بعدش با اینکه زمان عادت ماهانه ام نبود پریود شدم

پوستمم جوش کیستی میزد و اون تایم هم از چونه یکی میخواست دربیاد که دیدم همون زیرپوست موند و بعدشم رفت

من کار خاصی نکردم ولی ۲ کیلو هم لاغر تر شدم

و اینکه یوگا هم موثره چون به رحم خون رسانی کم میشه تو یوگای مخصوص تنبلی خون رسانی میشه و رحمم گرم میشه

و دمنوش رازیانه هم خوبه

سلام,عزیزم حتما زیر نظر پزشک زنان باش و آزمایشات هورمونی و سونوگرافی بده , اگر تنبلی تخمدان داشته باشی با اصلاح سبک زندگی ( رژیم مدیترانه ای , کاهش وزن با ورزش هوازی ) مکمل مایوفولات یا اوابوست ( تنظیم سیکل قاعدگی) , مکمل ال تئانین ( برای کاهش استرس و اضطراب ) مصرف کن که خیلی عالیه .