hadiseeeee مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1163 عنوان بی قرارم 86 بازدید | 6 پست دوستان دلم خیلی تند میکوبه حالم خوش نیست فک میکنم خیلی از زندگیم عقبم دوسال پشت کنکوری بعد همه ی همسن و سالام ازدواج کردن ولی من هنوز پشت کتاب های لعنتی دبیرستانم خیلی خستم خیلی امروز | 12:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadiseeeee مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1163 کنکورم تموم میشه عزیزم غصه نخور 💔خستم ابجی خیلی خسته
بهاررییییییی عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 47 عزیزم منم همسن توام ازدواج کردم پشت کنکورم هستمتازه زندگی متاهلی نه تتها دردی دوا نکرد دردی شد رو دردهای دیگه ام امیدوار باش مثله من نگو همه ازدواج کردن منم کنم و خودتو بدبخت نکن وضعیتت شرف داره به خیلی شرایط ها
f_1777 عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 9 سلام عشقم به اینجور چیزا فکر نکن فقط درستو بخون که ایشالله امسال قبول شی هر روز یه ربع ورزش کن که این احساس خستگی و .... ازت دور بشه بعدش یه حموم آب سرد برو زیاد فکر بد نکن فقط برنامه درست و اصولی داشته باش و بخون موفق باشی 💖
hadiseeeee مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1163 عزیزم منم همسن توام ازدواج کردم پشت کنکورم هستمتازه زندگی متاهلی نه تتها دردی دوا نکرد دردی شد رو در ... از ته قلبم دعات میکنم زندگیت بهتر بشه
hadiseeeee مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1163 سلام عشقم به اینجور چیزا فکر نکن فقط درستو بخون که ایشالله امسال قبول شی هر روز یه ربع ورزش کن که ای ... مرسی عزیز دلم ❤️حتما