2777
2789
عنوان

یادگیری کاشت مژه

8 بازدید | 3 پست

بعد اینکه یاد گرفتیم و مدرکشو گرفتم چطور شروع به کار کنم؟جمعا هزینه وسایلاشو اینا چقدر میشه؟لطفا هرچی راجبش میدونید بگید و راهنمایی کنید

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

کلاس تقریبا 10 میلیون وسایلش 15 تا 20 میلیون تقریبا البته شهرما

جشنواره عجله کنید تو گوگل بزنید میلی گلد بعد ثبت نام قسمتی ک شماره میخواد زیرش نوشته کد معرف حتما کد معرف بزنید گرنه 300 هزارتومن نمیده ومبلغ 300 هزارتومن دریافت کنید و به راحتی برداشت کنید این کد کپی کنید قسمت معرف حتما : milli-vxke0

جشنواره عجله کنید تو گوگل بزنید ملی گلد بعد ثبت نام قسمتی ک شماره میخواد زیرش نوشته کد معرف حتما کد معرف بزنید گرنه 300 هزارتومن نمیده ومبلغ 300 هزارتومن دریافت کنید و به راحتی برداشت کنید این کد کپی کنید MGEeWI2v5Gum

هزینه و اینا رو نمیدونم اما باید برید سالنها لاین اجاره کنید. ممکنه اول بگن آزمایشی بیاید که کارتون رو ببینند و...

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ تا ابد #برای_میناب🎒~✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس تقریبا 10 میلیون وسایلش 15 تا 20 میلیون تقریبا البته شهرما جشنواره عجله کنید تو گوگل بزنید می ...

سلام

این مطالب رو توی سایت میلی گلد نوشته بودن:

⛔️ موارد ممنوع در استفاده از کد دعوت

براساس مقررات میلی، اقدامات زیر تخلف محسوب میشود:

⬇️

۱- انتشار اطلاعات نادرست، تبلیغات گمراه کننده یا وعده های غیرواقعی درباره طرح.

۲- انتشار کد دعوت همراه با محتوای مجرمانه یا مغایر اخلاق عمومی.

۳- ادعای همکاری یا تضمین از طرف میلی بدون اعلام رسمی سامانه.

۴- فروش یا واگذاری کد دعوت.

۵- استفاده از ربات، حساب جعلی یا هر روش غیرمجاز برای افزایش تعداد دعوت ها.

۶- هر اقدامی که موجب آسیب به کاربران یا اعتبار میلی شود.

❌️❌️❌️ برخورد میلی با تخلفات

⬇️

بر اساس اطلاعیه اعلام شده، میلی در صورت مشاهده تخلف می تواند بدون اطلاع قبلی اقدامات زیر را انجام دهد:

۱- عدم تخصیص یا ابطال پاداش دعوت.

۲- مسدودسازی یا محدودیت استفاده از طرح دعوت.

۳- تعلیق یا مسدود کردن حساب کاربر متخلف.

۴- مسدود نگهداشتن پاداش ها یا مبالغ مشکوک تا پایان بررسی.

تمام مسئولیت های ناشی از تخلفات بر عهده کاربر متخلف است.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.