2777
2789
عنوان

رعایت کنید دیگه

161 بازدید | 14 پست

رفته بودم فروشگاه خانم صندوق دار ۳ بار به یک دختر خانمی تذکر داد که انقدر سرش و سمت سیستمشون خم نکنه و نزدیک صندوق دار نشه

بعد دختر خانمم که با مادرش بود گفت من خودم می خوام اینجا وایستم!(عمدا لجاجت می کرد چون بهش بر خورده بود)

صندوق دارم گفت اشتباه می کنید شما باید فاصله اصولی رو رعایت کنید حتی با من یک زن هستم شما مشتری هستید من صندوق دار تا کمر تو سیستم خم شدین من دارم با یک برنامه مالی کار می کنم که اطلاعات داخلی شرکت توش ثبته

بعد دخترخانم بازم نرفت عقب ایشونم بلافاصله به مدیر داخلیش بی سیم زد که بیاد جلوی پیشخوان خانم مدیر اومد پرسید چی شده صندوق دار گفتند این مشتری حریم خصوصی من رو رعایت نمی کنه و داره اطلاعات داخلی سیستم مالی ما رو رصد می کنه دو بار تذکر دادم افاقه نکرد خانم مدیرم بلافاصله به فروشنده های لاین گفت چندتا چوب بزرگ بذارن اطراف سیستم صندوق اصلا هم با دختر و مادرش وارد مجادله نشد فقط این و فهموند که نباید انقدر نزدیک بایستید یا سر مبارکتون رو روی سیستم مالی یک ارگان خم کنید این دقیقا مصداق دزدی اطلاعاته

من واقعا درک نمی کنم چرا خانم ها فکر می کنند چون زن هستند اجازه دارند تا این حد نزدیک بایستند من شخصا دوست ندارم هیچ زنی بدون اینکه من اجازه بدم باهام روبوسی هم کنه نه به علت بهداشت دوست ندارم لمس شم دست هم نمی دم با کسی در مورد ایشونم درست نبود این طوری خم شدن روی سیستم و نردیکی زیاد به صندوق دار حریم رعایت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیها بعضی اقایون هم مثلا می خوان رد شن یا بگن که بری کنار دست میزنن به شونه خانم . متنفرم از این کار ولی انقدر سریع اتفاق افتاده حتی نتونستم واکنشی نشون بدم و طرف رد شده.نقض حریم خصوصی داره هر روز بدتر میشه. در ورودی خونه ها رو به رو هم. دید از پنجره کاملا مشرف به خونه های همدیگه ;حیاط همدیگه.

عوضش همه درونگراتر و فردگراتر شدن در حالیکه حریم خصوصی هر روز کوچکتر میشه

کاربری دست دو نفر است

تازگیها بعضی اقایون هم مثلا می خوان رد شن یا بگن که بری کنار دست میزنن به شونه خانم . متنفرم از این ...

واقعا دست می زنند؟؟؟؟؟؟ اگر کسی با من این کار و بکنه قیامت می شه من از اون هام که تماس می گیرم ۱۱۰ همه جمع می شن می دونین چرا ؟ چون مردم ایران فرهنگ پذیرش خیلی چیزها رو ندارن افکارشون رشد نکرده این ها دیدن خانم ها پوششون تغییر کرده خیال کردن این نوع پوشش یعنی اجازه داری بهم دست بزنی ....و دست زدن براشون ناراحت کننده نیست مرد ایرانی کلا متعرضِ و مدام باید بهش حد و مرزش رو گوشزد کرد

عیبی نداره ولش کن اونم گرفتاره

به شما ارتباطی نداره تو تاپیکم چی می گم به اظهار نظر کننده ها حد و مرز رعایت کنید وقتی کسی شما رو ریپلای نمی کنه مداخله نکنید لطفا تو خیابونم دو نفر حرف می زنن که آدم وارد صحبتشون نمی شه درست نیست

واقعا دست می زنند؟؟؟؟؟؟ اگر کسی با من این کار و بکنه قیامت می شه من از اون هام که تماس می گیرم ۱۱۰ ه ...

والا من محجبه ام. انقدر اتفاق سریع بوده و طرف رد شده رفته که ادم نمی رسه واکنشی نشون بده چه برسه زنگ بزنه ۱۱۰

نمی دونم مردم چه جوری شدن

کاربری دست دو نفر است

والا من محجبه ام. انقدر اتفاق سریع بوده و طرف رد شده رفته که ادم نمی رسه واکنشی نشون بده چه برسه زنگ ...

چه آدم گستاخی چطور به خودش چنین اجازه ای داده؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمی شه

به شما ارتباطی نداره تو تاپیکم چی می گم به اظهار نظر کننده ها حد و مرز رعایت کنید وقتی کسی شما رو ری ...

خب راستش این همه تندی حرف شما رو متوجه نمیشم

اما خب میخواستم با این حرفم طرف رو هم درک کنی

اما خب اشکالی نداره 🌻

و اینکه موضوع تاپکیتون برام جالب بود تاحالا همچین افرادی رو ندیده بودم