رفته بودم فروشگاه خانم صندوق دار ۳ بار به یک دختر خانمی تذکر داد که انقدر سرش و سمت سیستمشون خم نکنه و نزدیک صندوق دار نشه
بعد دختر خانمم که با مادرش بود گفت من خودم می خوام اینجا وایستم!(عمدا لجاجت می کرد چون بهش بر خورده بود)
صندوق دارم گفت اشتباه می کنید شما باید فاصله اصولی رو رعایت کنید حتی با من یک زن هستم شما مشتری هستید من صندوق دار تا کمر تو سیستم خم شدین من دارم با یک برنامه مالی کار می کنم که اطلاعات داخلی شرکت توش ثبته
بعد دخترخانم بازم نرفت عقب ایشونم بلافاصله به مدیر داخلیش بی سیم زد که بیاد جلوی پیشخوان خانم مدیر اومد پرسید چی شده صندوق دار گفتند این مشتری حریم خصوصی من رو رعایت نمی کنه و داره اطلاعات داخلی سیستم مالی ما رو رصد می کنه دو بار تذکر دادم افاقه نکرد خانم مدیرم بلافاصله به فروشنده های لاین گفت چندتا چوب بزرگ بذارن اطراف سیستم صندوق اصلا هم با دختر و مادرش وارد مجادله نشد فقط این و فهموند که نباید انقدر نزدیک بایستید یا سر مبارکتون رو روی سیستم مالی یک ارگان خم کنید این دقیقا مصداق دزدی اطلاعاته
من واقعا درک نمی کنم چرا خانم ها فکر می کنند چون زن هستند اجازه دارند تا این حد نزدیک بایستند من شخصا دوست ندارم هیچ زنی بدون اینکه من اجازه بدم باهام روبوسی هم کنه نه به علت بهداشت دوست ندارم لمس شم دست هم نمی دم با کسی در مورد ایشونم درست نبود این طوری خم شدن روی سیستم و نردیکی زیاد به صندوق دار حریم رعایت کنید