2777
2789
عنوان

حامی حیوانات

25 بازدید | 8 پست

شمام حامی حیوانات هستید؟

ما تو ساختمونمون بعضی وقتها گربه ها میان من همیشه سعی میکنم واسشون ابی غذایی چیزی بذارم ولی یک دیدگاه هم وجود داره که حیوانات خودشون باید برن موش بگیرن غذا پیدا کنن این دیدگاه میگه اگه به حیوانات غذا بدیم چرخه طبیعت به هم میخوره... شما جز کدوم دسته اید؟

غذارسانی به حیوانات ولگرد و نگهداری بی رویه از حیواناتی مثل سگ و گربه باعث آسیب جدی به اکوسیستم و انقراض دهها گونه مختلف شده!

در واقع شما از اینکه احساس می کنید یک حیوان گرسنه رو سیر کردید حس خوشایندی دارید اما در عمل تخریب کننده طبیعت محسوب می شین!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حامی درست حیواناتم، نه حامی ادایی و اسمی.

اگر زخمی شده باشن یا ببینم کسی داره بهشون ظلم می کنه یا بهشون آسیب می زنه، از اونها دفاع می کنم و کمکشون می کنم و به اون طرف اعتراض می کنم که چرا جون حیوان بی پناه رو به خطر انداخته.

ولی مزاحم چرخه زندگیشون نمیشم و میگذارم روند طبیعی حیاتشون رو طی کنند.

کلا عاشق حیواناتم به جز سگ که ازش میترسم شدیدا.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بله درسته چرخه طبیعت به هم میخوره

شاید بهترین کار این باشه که عقیمشون کنن تعدادشون زیاد نشه

ولی منم غذا میدم چی بگم والا دلم میسوزه یجوری با بغض نگا میکنن

یه سری پرنده هست غذا نمیزارم میان از در خونه زل میزنن بهم دچار شرم میشم

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

حامی حیوانات معنی اش این نیست که فقط غذا بدی

حالا دو روز غذا بدی یه روز ندی......این غلطه

از نظر حامیان محیط زیست غذا دادن اینطوری غلطه دلیل زیاد شدن موش ها همینه به نوعی!

اما حامی حیوانات یعنی به محیط زیست اسیب نزنی

سیگار و قلیون که باعث الودگی هوا و قطع درخت میشه استفاده نکنی

پلاستیک تا حد امکان مصرف نکنی

زباله هات شیرابه تولید نکنن که محیط زیست الود بشه

دسته اولم

و ب چشمم دیدم ک گربه ها باوجودخوراکی دادن بهشون بازم موش گنشجک اینا شکارمیکنن

بعدام چ اشکالی داره

وقتی توانایی اینوداریم ی حیووان گرسنه رو سیرکنیم

بزاریم خودش کلی سختی بکشه دنبال غذا بگرده ک نهایتش یدونه ملخ شکارکنه یا چیزیم نصیبش نشه گرسنه بمونه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

دسته اولمو ب چشمم دیدم ک گربه ها باوجودخوراکی دادن بهشون بازم موش گنشجک اینا شکارمیکننبعدام چ اشکالی ...

اشکالش به هم خوردن چرخه محیط زیست هست

وقتی غذا زیاد باشه جمعیت گروهی که ما بهشون غذا میدیم بیش از حد میشه بیشتر بچه دار میشن از روی غریزه

این باعث میشه حیوانات کوچیکتر که غذای اونها هستن از بین برن که خیلی هاشون کمیاب هستن

حامیان محیط زیست حتما علمش رو دارن که میگن این کار اشتباهه.....