2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

18 بازدید | 3 پست

فالو کرده اومده تو دایرکت اول خودشو معرفی کرده بعد گفت تو هم خودتو معرفی کن من دنبال رابطه هدفمند و متعهدم. بعد شروع کرده از تجربه رابطه ج با دخترای قبلی میگه با جزئیات کامل. فرداش میگه من یه ماه پیش با دختری آشنا شدم و ۱۰ روز با هم بودیم و تمام جزئیات تا تماس فیزیکی که با اون داشته رو میگه و میگه دختره پول براش مهم بود کات کردیم بعد میگه نکنه تو همون دختری بعد میگه بعنوان یه دختر راهنماییم کن من چه اشتباهی کردم اون منو نخواسته

ایشون پارسال خواستگار من بود و بعد چند ماه با یه بهانه مسخره گذاشت و رفت گفت بابام از تو خوشش نمیاد و الان نمیدونه این پیج که فالو کرده مال منه و هیچ صحبتی از رابطه من و خودشم نکرده

فقط بگین چطور قهوه ایش کنم شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیل نداره ناراحت بشی

احتمالا به شما علاقه نداشته که رفته و اصلا تو ذهنش نیستی که در موردت صحبت کنه دوست داشتن که اجباری نیست

از طرفی ممکنه هزار نفر دیگه عاشق شما باشن که از اون سرترن چرا خودت درگیر کسی میکنی که ارزش وقت گدا نداره

بهترین کار اینه که دیگه سراغش نری چسب به زندگیت

دلیل نداره ناراحت بشی احتمالا به شما علاقه نداشته که رفته و اصلا تو ذهنش نیستی که در موردت صحبت کنه ...

بهتر که یادش نیاد من اتفاقا خوشحالم که یه همچین هولی راجع به من با بقیه صحبت نمیکنه

اینکه انقد راحت در مورد رابطه و مسائل خصوصیش با یه ناشناس حرف میزنه و دروغایی که اون موقع بهم گفته بود برام خیلی عجیبه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

2827
2791
2779
2792