2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

147 بازدید | 15 پست

دخترا من میخوام انتخاب رشته پایه نهم رو انجام بدم ولی نمیدونم چیکار کنم.

به رشته تجربی هیچ علاقه ای ندارم، میخوام ریاضی فیزیک بخونم ولی نمیدونم من اگه برای ریاضی تلاش کنم میتونم 19 و به بالا بگیرم، به نظرتون از پسش بر میام؟

به چی علاقه داری به همون سمت برو با قدرت آن شا الله موفق میشی

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از کجا بدونم تلاشت چقدره :/ خودت می دونی

ولی من اگه به قبل برگردم تجربیو انتخاب می کردم

بلاخره هررر رشته ای سختی خودشو داره

تجربی تنوع رشته ها بالاعه و..

👺🎀

به چی علاقه داری به همون سمت برو با قدرت آن شا الله موفق میشی

خیلی دوست دارم دبیر بشم برای همین میخوام این رشته رو بخونم بتونم دبیر ریاضی بشم ولی میدونم مثل الانم برای نمرات خوب تو درس ریاضی باید بیشتر تلاش کنم.

ریاضی با تجربی تفاوت چندانی نداره.. ولی سخت تر و سنگین تره... از طرفی هم متقاضی کمتری داره و به نفع تره...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

ببین خودت توانت درچه حده اگه جدی میخوای از راه درس بری جلو که ریاضی و تجربیش فرق نداره در آخر مهم معدلته و وصله به دانشگاهت اگه خیلی به درس خواندن علاقه داری اینایی که گفتی برو ولی اگه حال و حوصلشو نداری و فکر میکنی کم میاری و ول میکنی وسط راه اون تلاش رو یکم تحقیق کن شاید به چیزای هنری و فنی علاقه داشتی نباید جوری باشه که بزور تحملش کنی چون خودم اینو کشیدم و مجبور شدم رشتمو عوض کنم دارم میگم

خیلی دوست دارم دبیر بشم برای همین میخوام این رشته رو بخونم بتونم دبیر ریاضی بشم ولی میدونم مثل الانم ...

ان شا الله

هر کاری سختی خودشو داره بعداً مهمه که نتیجه شو میبینی

شکر گزاری کن پر انرژی باش فقط به هدفت فکر کن

تابستون ها هم سعی کن در کنار یا زبان یا حرفه ای مثل خیاطی یاد بگیری برای خودت

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز