2777
2789
عنوان

حس‌ ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 43 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره گلم خیلیا میگن درسته نیت کن بگو احساسیه یا کاری مالی الان برات میریزم

کاری مالی نیت کردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
اگر به کسی نگید اره هست

جواب منو دادین؟یعنی کسی نباید بفهمه؟متاسفانه همسرم میگه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
احساسیه بنظرت تولدمو تبریک میگه یا دوباره پیام میده بهم؟

آره بهت پیام میده اگه سردی حس میکنی بخاطر چالش های زندگیشه درگیر کاره شما تو سرنوشت هم هستین اگه دوس داری درخواست بده عکس و ر ق هاتو بفرستم

آره بهت پیام میده اگه سردی حس میکنی بخاطر چالش های زندگیشه درگیر کاره شما تو سرنوشت هم هستین اگه دوس ...

نه من خودم بلاکش کردم دوباره انبلاکش کردم تو رابطه نیستیم که سرد باشه میخوام بدونم دوباره میاد سراغم یا نه🥲

مرسی عزیزدلممم لطف کردی فداتشم❤️❤️

کاربری دست دو نفره

جواب منو دادین؟یعنی کسی نباید بفهمه؟متاسفانه همسرم میگه

بگین تا بگم

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

تا دو وعده دیگه درست میشه از نیتت هیچکس نباید با خبر بشه وگرنه اتفاق نمیفته. اگه میخوای درخواست بده ...

میشه ف. ال قهوه هم برام بگیری؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز