2777
2789
عنوان

عکسم پخش شده

151 بازدید | 11 پست

خیلی حالم بده از دیروز یهو ۱۰ تا پسر ریختن پیویم 😭😭😭

منم همرو بلاک کردم بدون جواب دادن امروز دیگه جواب یکیشونو دادم گفتسه تا عکست توربات تلگرام بود با ایدیت از اونجا اومدم 😭😭خیلی حالم بده😭نمیدونم کی اینکارو کرده باهام تاحالا هم تورابطه نبودم بگم اکس چیزی اینکارو کرده باهام😭😭😭

الان ایدیمو حذف کردم ولی هیچ اسکرین ندارم از اینکه اونجا عکسموگذاشتن بفهمم کدوم عکسامه😭😭

نمیدونم کی اینکارو باهام کرده و چرا😭😭

هم چندتا دختر بودن باهام لج بودن نمیدونم اونان یا نه

کلاس ترید انلاینم شرکت میکردم دوتا پسر بودن همگروهیم بودن یهو وسط کلاس گفت عاشقت شدم اونیکی هم بعد یه ماه گفت به نظرتون کار اوناست؟😭😭😭تا قبل این باهاشون پروژه تحویل میدادم به استادم و حرفامون درهمون حد بود نکنه اونا باهام لج کردن😭

اونام که اینو گفتن پروژه اینارو قطع کردم کلا از کلاس اومدم بیرون

عکسامم همشون برا پروفایلم بودن عکس نا عرفی نبودن فقط موهام بازه داخلش😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باز گذاشتی من عکس نمیزارم بزارمم فقط مخاطبین که خوانواده و عزیزانمن

عکسم باز نیست یه کار کردم فقط خانوما ببینن ولی انگار خانومای دورم از همه بدترن

عزیزم برو داخل بات ببین ادمینش کیه بگو برداره عکساتو اگر قبول نکرد تهدید ب شکایت کن و جات باشم شکایت ...

اصلا خودم هنوز نتونستم عکسارو پیدا کنم 😭😭بفهمم کدوماست هرچی میگردم بات و برا خودم و پیدا نتونستم کنم

عزیزم من قبلا رفتم پلیس فتا

هیچ هزینه ای ازت نمیگیرن ولی باید مدرک داشته باشی از طرف و از اونجایی ک تو نداری کاری برات نمیکنن

مشکلت اونقدرام حاد نیس البته با توجه ب اعتقاداتت من درکت میکنم تو شرایط خیلی بدتر از تو قرار گرفتم ولی کاری از دستت برنمیاد ایدیتو برداشتی عکسارو نمیتونی کاری کنی ولی مطمئن باش کسی نمیبینه بسپرش ب زمان و توکل کن بخدا ب خانوادتم نگو اصلا فراموش کن خودتو عذاب نده 🫂

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️

میترسم جاهای بدتر پخشش کنه🥲

نمیکنه عزیزم

بهت قول میدم این موضوع تموم شدس الکی داری خودتو اذیت میکنی

اینو کسی داره بهت میگه ک مشکلش صد برابر بزرگتر از توعه ولی کنار اومدم و سپردم بخدا

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️