2777
2789
عنوان

گال زدم نمیدونم

115 بازدید | 4 پست

یک ماهه درگیرم پوستم اول یه سری جوش شبیه تاول میزد دکتر رفتم آزمایش آبله مرغون و عفونت نوشت منفی شد دکتر پوست رفتم گفت سمپاشی کنید کردیم بعد 2 هفته باز شروع شد دونه ها و واقعا کلافم یه دکتر تشخیص گال داده بابامم دونه زده نمیدونم الان باید چیکار کنم ؟گال چجوری میره

عزیزم پیش دکتر پوست یا پزشک عمومی برید نسخه درمان گال ساده س از پرمترین به صورت پماد یا شامپو استفاده میکنند به همراه قرص ایورمکتین و یکسری ضد خارش ها

درمان هم باید دسته جمعی باشه باید همه اعضا خانواده درمان شوند

چیزی که مهمه اینه که چجوری گالو از محیط و لباس ها حذف کنید وگرنه دوباره برمیگرده و درمان شکست میخوره

گال خارج بدن ۴ روز زنده س شما باید تمام لباس های مصرفی و در یک کیسه بزرگ گذاشته درش راببندید و ۴ روز در محیط باز آفتاب هم بخوره بهتره بگذارید همین کارو با روبالشی رو مبلی محلفه ها و حوله و .... باید انجام بدین

بعد ۴ روز لباس ها را باید در دمای بالای ۶۰ درجه ترجیحا در یک دیگ در حال جوش بجوشانید چن دقیقه ای و بعد جلو آفتاب پهن کنید

فرش هارا بخوبی جاروبرقی بزنید سطوح را با پاک کننده و ضدفونی کننده ها تمیز کنید

و مبل ها را شامپو فرش بزنید و تمیز کنید

خانه تهویه مناسب داشته باشد و پرده هارا بکشید که بخوبی نور آقتاب به داخل منزل بتابد

دوره درمانو حتنا همگی کامل کنید حتی بعد از رفع خارش و علایم پوستی تا روز تعیین شده دارو هارو مصرف کنید

موارد بالارو رعایت کنید به امید خدا ریشه کن میشه

ارتباطتون با بقیه هم مراقب باشید که به آن ها منتثل نکنید بیماری را .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷