2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اولیو دارم سعی در اوردن دومی دارم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
وای الان سختت نیس با یه بچه بارداری بچه اولیت آرومه؟ کی از شیر گرفتیش؟

نه خواهر کجا ارومه دخترم انقدر شر بهونه گیره تا ۱۹ ماهگیش شیر دادم بعد دیگه کم کم خودش ول کرد نخور شیرم بد مزه شد

مامان یک دختر خوشمل  منتظر پسر خوشملمم

کنترل بچه تو ی مهمونی خیللللی سخته من دوقلو دارم الان ۱۷ماهشونه باور میکنین شاید ۴ماه شده از خونه در نیومدم بیرون 

تو خونه کمتر اذیت میکنن اما بیرون نه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
نه خواهر کجا ارومه دخترم انقدر شر بهونه گیره تا ۱۹ ماهگیش شیر دادم بعد دیگه کم کم خودش ول کرد نخور ش ...

وای پسرمنم خیلی بهانه گیرهمش نق میزنه دیوونم کرده هفده ماهشه پسردومم ۲۰روزشه بابیخوابی های نوزادوکولیک واین حرفادارم دیگه دیوونه میشم

نه خواهر کجا ارومه دخترم انقدر شر بهونه گیره تا ۱۹ ماهگیش شیر دادم بعد دیگه کم کم خودش ول کرد نخور ش ...

عهههه پس شیرت بهش میساخت آخه بعضی بچه اسهال و استفراغ میگیرین بهشون نمیسازه خدا حفظشون کنه😍 منم دخترم شیطونه خیلی ام بهونه گیره ۱۶ماهشه یکی داشتم سقط کردم خدا منو ببخشه اگه میذاشتم به دنیا بیاد صدرصد دیوونه میشدم واینکه دخترم مریض میشد بهونه گیر تر میشد

الان چند سالشه؟

۱۸ ماهشه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔