2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست
اگه طرف بدبین و شکاکه باید بی خیال شی چون فایده ای نداره

دوست دختر خودش از گوشی پدرش بهش پیام میداده وقتی خواب بوده باباش بعد فکر میکنه چون و من و مامانم گوشیمون مشترکه منم مثل اونم -_-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 16 سالمه فقط نمیدونم چه گناهی کردم ک وقت و بی وقت غیرمستقیم میگه تو اینجوری ای

اخی خب از نگرانیشونه سعی کن اعتمادشون رو جلب کنی!مثلا همون لحظه که میگن داری چت میکنی گوشی رو نشونشون بده که بفهمن اشتباه کردن.البته منظورم فقط پدر و مادره 

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

منم دیشب شنیدم داداشم ی تهمت بهم زده منم همون موقع ب خدا واگذارش کردم  منتطرم ب خودم بگه 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

نمیدونم واقعا جیکار کردم که حتی تا سال پیش نمیزاشتن از اتوبوس استفاده کنم واسه برگشتن از مدرسه که 3 دقیقه هم راه نیست با اینکه حجابم هیچب کم نداره که حتی بقیه گیر بدن و یجوری با جدیت تو خیابون راه میرم که کسی جرات حرف زدن باهامو نداره ولی هر شب مجبورم تهمتاش و صفتای زشتشو تحمل کنم

منم دیشب شنیدم داداشم ی تهمت بهم زده منم همون موقع ب خدا واگذارش کردم  منتطرم ب خودم بگه

منم از همه ی توهین هاش به خودم و خواهر پاکم گذشتم ولی تهمتاشو واقعا نمیتونم تحمل کنم

منم از همه ی توهین هاش به خودم و خواهر پاکم گذشتم ولی تهمتاشو واقعا نمیتونم تحمل کنم

واگذارش کن ب خدا توی این شبا.منم باعث و بانی این تهمتی ک بهم خورده رو واگدار کردم 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من درحالی ک همه میدونن چقدر پاکم و اصلا اهلش نیستم.

خاله ام رفته بود پیش فالگیر گفته بود  کیه اسمش ح داره اونم منو گفته بود زنه گفته بود مراقبش باشین داره با ی مردی دوست میشه😕🙁

خاله امم گفته بود ن اهلش نیست و اینا.

بعد ب من گفت منم رفتم پیش فالگیره با همین خاله ام اسمم دروغ گفتم کلی چرت و پرت گفت منم ۵۰ پیاده شدم ولی پاکی خودمو ثابت کردم.

اگ خاله ام نبود اهمیت نمیدادم ولی این فرق میکرد.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

منم بااینکه همه میدونن چجوردختریم همه دوست وآشناهامون به پاک بودنم اعتقاددارن اما مامانم همیشه باتهمت زدناش وکارای دیگش دلمو میشکنه بارهابهش ثابت کردم چیزی نیس امابازم کارخودش میکنه

عاشقتم خداجونم
منم بااینکه همه میدونن چجوردختریم همه دوست وآشناهامون به پاک بودنم اعتقاددارن اما مامانم همیشه باتهم ...

منم از بچگی همه منو دوس داشتن و بچه هاشو میسپردن به من که مواظبشون باشم چون اعتماد داشتن بهم برعکس خانواده م که هیچ اعتمادی بهم ندارن

منم از بچگی همه منو دوس داشتن و بچه هاشو میسپردن به من که مواظبشون باشم چون اعتماد داشتن بهم برعکس خ ...

درکت میکنم عزیزم منم مامان وبابام وداداشام خیلی باهام بدرفتارمیکنن هیچ جااجازه ندارم تنهابرم حتی اگه خونه تنهابمونم هرچنددقیقه یه بارمامانم زنگ میزنه.واقعاخسته شدم ازاین رفتارشون

عاشقتم خداجونم
درکت میکنم عزیزم منم مامان وبابام وداداشام خیلی باهام بدرفتارمیکنن هیچ جااجازه ندارم تنهابرم حتی اگه ...

منم همینطور واقعا حتی موقع ی خرید 10 دقیقه ای هم میگن نباید تنها باشی

باعث میشن کم کم ادم عقده ای بشه من دوستام حداقل دوماهی یکبار دور هم جمع بودن بعد من بعد 8 سال دوستی با بهتریندوست صمیمیم 2 بار رفتم خونشون یبار برای تولدش با چه اصرار هایی یبار برای درس که مجبور بودیم خدامیدونه چقد ناراحت بودم که تو تولدش که مادر و حتی خاله هاشم بودن و زنانه ی زنانه بود من نبودم تازه بعدشم از چهره شون میشه فهمید چه منتی میزاشتن روم

منم همینطور واقعا حتی موقع ی خرید 10 دقیقه ای هم میگن نباید تنها باشی

خب شماسنت کمه امامن که دیگه کم سن نیستم رفتارمامانم درست مثل نامادریه همیشه سعی میکنه یه جورایی اعصابم بهم بریزه

عاشقتم خداجونم