2777
2789
عنوان

يائسگي زودرس

1084 بازدید | 19 پست

سلام خدمت خانمهاي گل...من مشكل يائسگي زودرس دارم..خواستم تاپيكي ايجاد كنم تا كسانيكه دچار اين مشكل هستند اينجا دور هم جمع شيم و از تجربيات و راهكارهاي همديگه استفاده كنيم.لطفا اگر كسي كاري كرده كه نتيجه ديده بياد اينجا و بگه

*الهي شكر*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. انشاالله در اسرع وقت تحلیل پاسخ ها به ایمیلتون ارسال میگردد. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com  تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

با سپاس

نه هنوز ندارم

سلام خانومی من یه تاپیک زده بودم برا داروی گیاهی که گرفتم الان بهت پیشنهاد دوستی دادم اگه میخای قبول کن برات بفرستم اگرم نمیخای که هیچی 

من را در Instagram دنبال کنید! نام کاربری: mah_pishony_m