2777
2789
عنوان

خانوم گلا بیاین کمک تو آش نذری

112 بازدید | 23 پست

عزیزان سلام

من الان تصمیم گرفتم امشب آش نذری بدم یعنی درحد ۳تا همسایه .

الان حبوبات خیس کنم ظهر بذارم بپزه میشه یعنی ؟

چقد خیس کنم سبزی فریزی دارم چند بسته بریزم؟

ممنونم کمکم کنین.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

آره حبوباتتو خيس كن چند بار آبشو عوض كن بعد از ظهر بپزشون،از هر كدوم يه ليوان خيس كن البته عدسشو ميتونى كم و زياد كنى،سبزى هم به نظرم ١ الى ١/٥كيلو كافيه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای یک کیلو سبزی دو تا لیوان حبوبات کافیه. با نیم کیلو رشته. دیگه بقیشم که سلیقه ای هستن. من چهار جور حبوبات میریزم هر کدوم نصف لیوان که جمعا بشه دو لیوان. بنظرم اگه حالا خیس کنی شاید به شب نرسه آش. نمیدونم اگه حبوباتت خیلی خوش پز باشن شاید بشه. اگه از کوروش و رفاه و اینجور جاها خریده باشی خیلی خوب میپزن در غیر اینصورت گاهی حبوبات آدمو اذیت میکنن تا بپزن، بهتره یکشب قبل خیس کنی.  

البته اين مقدارى كه من گفتم واسه حدودا ٨،٩  نفره،حالا شما تعداد رو بشمار به اون نسبت بذار

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آره حبوباتتو خيس كن چند بار آبشو عوض كن بعد از ظهر بپزشون،از هر كدوم يه ليوان خيس كن البته عدسشو ميت ...

قربونت مرسی .حین پختنم ابشو عوض کنم ک نفخش بره ؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

سبزى هم بستگى به ذائقه داره با اون مقدارى كه گفتم تا دو كيلو هم ميتونى بريزى

قربونت مرسی .حین پختنم ابشو عوض کنم ک نفخش بره ؟

خواهش ميكنم عزيزم،آره صد در صد عوض كن،عدس و لوبيا سفيد كه خيلى ديرپز نيستن اما اگه ديدى نخود و لوبيا چيتى نميپزه بريز تو زودپز

برای یک کیلو سبزی دو تا لیوان حبوبات کافیه. با نیم کیلو رشته. دیگه بقیشم که سلیقه ای هستن. من چهار ج ...

مارک حبوباتم پرک اسمشه.رو بسته بندیش نوشته .یعنی نمیشه ؟اگ الان بذارم بپزن چی ؟چندبارم آبشو عوض کنم ؟

میخای حبوباتت جوری بشه ک از دیشب انگار خیس دادی بریز بشور بریز تو فلاسک درشم خوب ببند تا نفخشو سریع ...

فلاسک ندارم عزیزم 😞😩

مرسی از کمکت

بنظرم فردا بپز از الان خیس کن

حبوباتشو زیاد بریز خوب میشه

تو سبزیتم اسفناج بریز سبزی آشت زاید باشه خوب میشه

بریز ی بسته هم بزن باز بریز میاد دستت

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من مواقعی که وقت نیست نخود لوبیارو خیس کنم آب میذارم جوش بیاد بعد نخود لوبیارو میریزم توش چندتا جوش بخوره بعد آبکش میکنم البته بعدش اصلا نباید آب سرد روش بریزین چون شک بهش وارد میشه و دیگه نمیپزه و وقتی میریزمشون توی غذا که آب غذا جوش اومده باشه بعد نخود لوبیارو میریزم توی آب جوش و بقیه مواد غذا رو هم به موقعش اضافه میکنم

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 

برا خیس خوردن و زود پز شدن حبوباتت رو داخل قابلمه بزار رو گاز چند تا قل که خورد خاموش کن یه ساعت بزار بمونه قشنگ نفخش گرفته میشه بعد آبشو عوض کن بار بزارش الان خیس کنی عصری اماده میشه .....وقت پخت زیادم داره تا جا بیوفته...