2821
2789
عنوان

کمک لطفااا

111 بازدید | 10 پست

بار ها شوهرمو عصبی کردم منو زده، ( اینطوری ک قهر کرده منم گفتم این قهر نداره توضیح دادم نیتم خیر بود قصد بدی نداشتم و اون گف توضیح نمیخوام منم ادامہ دادم تهش ب زدن کشید)

یه بار ک اومده بودم خونه بابام قهر اومد دنبالم

بخاطرش حتی روی پدرم وایسادم

پدری ک برام هیچی کم نذاشتہ بود

دستش رو گرفتم گفتم نههہ شوهرم بگہ نمیزنم یعنی نمیزنم رفتم باهاش

ولی زد

فرصت دادم

باز زد

باز فرصت دادم

باز زد

این گناه نیس؟؟

منم گناه کردم، خیل قبل تر هم پشیمون شدم میدونمم اشتباهہ پا فشاری هم نکردم شرمندهش شدم (از اون فیلمای بد دیدم) اونم فهمید

چطور دلش اومد حداقل یہ فرصتم نده بہ من!! ب منی ک این همہ فرصت دادم بهش پاش وایسادم، عذاب وجدان نگرفت!؟

مستقیم بگہ طلاق!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیشه وقتی میگه توضیح نده توضیح ندی تا به اینجا کشیده نشه؟

به نظرم شما خیلی کش میدی ادامه دار میشه چه خوشمون بیاد چه نیاد مردا اعصابشون ضعیف تره و از قدرت فیزیکیشون استفاده میکنن موقع خشم

به نظرم شما اگر سکوت آگاهانه رو یاد بگیرید به خودتون هم احترام میذارید در وهله اول

من سکوت میکنم همسرم از من میخواد بیام بشینم در مورد اون مسئله صحبت کنم هم احترامم حفظ میشه هم تاثیر حرفم زیاده

نمیشه وقتی میگه توضیح نده توضیح ندی تا به اینجا کشیده نشه؟به نظرم شما خیلی کش میدی ادامه دار میشه چه ...

شوهرم هیچوقت از من نمیخواد در مورد حل مشکل حرف بزنیم

الانم بخاطر دیدم فیلمای بد میخواد طلاقم بده

اشتباه از خودت بوده که بهش فرصت های زیادی دادی حالا ولی فقط بخاطر ی فیلم گفته طلاق؟؟ بچه داری؟

نہ نداریم بچہ، درحال تحصیلم ب استادم پی ام دادم وقت کلاسو بپرسم همینطوری حالشو پرسیدم ک استاد خوبید

گف چرا باید حال نامحرمو بپرسی

پیش پسرای کوچیک فامیل موهام باز باشه عصبی میشه

الانم فیلمای بد دیدم گف تو بهم خیانت کردی و خیانت هیچوقت قابل بخشش نیست بریم طلاق بگیریم

شوهرم هیچوقت از من نمیخواد در مورد حل مشکل حرف بزنیمالانم بخاطر دیدم فیلمای بد میخواد طلاقم بده

منم تو گذشته همسرم ازم نمیخواست چون من انقدر حرف میزدم که تمایلی برای حرف زدن نداشت خودم شروع کردم به تغییر دیدم اونم با تغییرات من تغییر کرد وقتی من سکوت کردم اون از من خواست بیا صحبت کنیم

شرمنده به دیدن این فیلما اعتیاد دارید؟

منم تو گذشته همسرم ازم نمیخواست چون من انقدر حرف میزدم که تمایلی برای حرف زدن نداشت خودم شروع کردم ب ...

نه ندارم به شوهرمم گفتم مال خیلی وقت پیشه اونم برای یادگیری چیزای جدید بود، معذرت خواستم ازش، گف کارت مثل خیانته و بخشش نداره

نه ندارم به شوهرمم گفتم مال خیلی وقت پیشه اونم برای یادگیری چیزای جدید بود، معذرت خواستم ازش، گف کار ...

به نظرم شما عکس العملی نشون ندید ایشونخودشون اگر کوتاه اومدن که هیچی اگر نیومدن یه وقت مشاوره بگیرید با هم برید

به نظرم شما عکس العملی نشون ندید ایشونخودشون اگر کوتاه اومدن که هیچی اگر نیومدن یه وقت مشاوره بگیرید ...

اومدم خونه مامانم الان روز سومه تا الانم پیام نداده درخواست طلاق دادیم

پشیمونم نیست

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز