2777
2789
عنوان

سایت لایک

150 بازدید | 15 پست

سلام.جالبه موضوعم ?شرمنده من عاشق این هستم که مثلا ی عکس متنی چیزی بزارم بقیه کامنت بزارن یا لایک کنن درست مثل اینستاگرام اما شوهرم اینستا دوست نداره میگم ی سایتی که اینطوری باشه مثل همین  نی نی سایت که واردش بشیم سراغ ندارید راهنمایی کنید تروخدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکجا هست سایت هم میهن اما یکم جوش ناسالمه من هنوز اطلاعات رو کامل وارد نکرده بودم فقط یک اسم دختر زدم هنوز وارد نشده ۷،۸ تا درخواست دوستی و چت داشتم از آقایون زود اومدم بیرون با یک خانمی هم اونجا چت کردم از تعریفهایی  که کرد اصلا خوشم نیومد اما همه پست و متن  و عکس میذاشتن  و بقیه لایک و نظر اما خیلی حاشیه داشت

یکجا هست سایت هم میهن اما یکم جوش ناسالمه من هنوز اطلاعات رو کامل وارد نکرده بودم فقط یک اسم دختر زد ...

به ایمل چیه درخواست میدن یا مثل نی نی سایت همون جا?

ایمیل،، از گوگل بزن میاد با ایمیل میتونی وارد شی اما بنظرم اسمتو دخترونه نزن مثلا یه اسمی بزار جنسیت ...

میدونم گفتین درخواست میدن درخواستشون میاد تو ایملت یا تو همون برنامه هست

خخخ خوبه اما مسله من اینجاس همشون ی جا نمیمونن. که منظورم همه پست هام تو ی صحفه نیست جدا جدا میشه تو ...

فیس نما..کلوب هم خوب بودددا یادش بخیر ولی دیگه نیس,بستن..

فیس نما یادمه ۵ سال پیش اینا عصو بودم..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
میدونم گفتین درخواست میدن درخواستشون میاد تو ایملت یا تو همون برنامه هست

عزیزم همون اولش که وارد شی برو فسمت ثبت نام فرمشو که پر میکنی و ایمیل رو وارد کردی داخل سایت میشی الان دقیق یادم نیست اما تو خود سایت هست نیازی به در خواست نیست فقط فرم رو پر کن اگه اسمت تکراری نباشه سریع وارد میشی