2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پنج بار سنو کرد دکتر هی دو دیقه میومد بالا دوباره برمیگشت عقب دکتر گفت نمیتونم تشخیص بدم این عکس و خ ...

کاش یه جای بهتر میرفتی

چون توی ان تی جنسیت کاملا مشخصه ،تعجبه دکتر نفهمیده

از رو این عکس نمیشه گفت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

انشاالله ب سلامتی دنیا بیاد.منم دو هفته دیگه ان تی دارم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
کاش یه جای بهتر میرفتیچون توی ان تی جنسیت کاملا مشخصه ،تعجبه دکتر نفهمیدهاز رو این عکس نمیشه گفت

دکتریه که خیلی قبولش داریم بعدش اون موقع من فقط سلامتش برام مهم بود ولی الان که رفتم شانزده هفته صداهارو میشنوه میخوام باهاش حرف بزنم هی میگم خدایا کاش جنسیتشم الان میدونستم

عزیزن این هنوز خیلی کوچیکه اندامش هنوز کامل نشده یعنی اندام خصوصی ۱۲ هفته مشخص نمیشه ک

ااه احتمالا برا همین دکتر نگفت ولی دیدم از رو بعضی دیتاها میگن منم کنجکاو شدم

دکتریه که خیلی قبولش داریم بعدش اون موقع من فقط سلامتش برام مهم بود ولی الان که رفتم شانزده هفته صدا ...

ای جانم آره آدم کلی ذوق داره بدونه جنسیتش چیه

چرا چشم انتظار بمونی گلم ؟؟

الانم برو یه سونو بده متوجه بشی چیه

چیزی که از تجربه فهمیدم ،معمولا بچه دختر میشه توی ان تی نمیگن که یه موقع سقطش نکنن ،ولی پسر باشه همون موقع میگن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ای جانم آره آدم کلی ذوق داره بدونه جنسیتش چیهچرا چشم انتظار بمونی گلم ؟؟الانم برو یه سونو بده متوجه ...

خدای من چقدر سنگدلن

همسرم میگه هرچی باشه بالای چشم جاداره و هیچکدوم برام فرق نداره و فکر میکنه من که انقدر کنجکاوم شاید جنسیت برام فرق داره تازه میگه الان خوشحالترم گاهی فکر میکنم دختره گاهی فکر میکنم پسره انگار دوتاشو دارم بعد که بدونی جنسیتش چیه دیگه لذت یکی از بین میره

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز