هانی_میلاد مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 169 عنوان معده درد حاملگی 193 بازدید | 18 پست سلام دوستان من خیلی معده درد دارم اوایل حاملگیمم هست.چیکار کنم. 1397/03/17 | 05:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۶۹ عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3542 مگه حاملگی معده دردم داره بستگی به بدن طرف داره، اونقدری که من شنیدم از مشکلات فقط آدم شاخ درنمیاره ، البته شوخی بودا نیاین بگین چرا این حروف و زدی واه واه واه
آریانا8 عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20772 واااای من ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی از اونموقع سوزش معده گرفتم شدیــــــــــد 😭😭😭نمیتونم بخوابم شمام یکم عرق نعنا بخور چون دارو نمیتونی بخوری اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
چیلى عضویت: 1392/12/11 تعداد پست: 2355 منم توباردارى معده دردم شديد بود تا اخرش هم ادامه داشت اخه دوقلو بوداز دكترم پوسيدم گفت رانيتيدين ميتونم بخورىتو هم با دكترت مشورت كن خدايا شكرت
504ترنم عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1163 سه ماه اول داشتم خوب شدم دوباره شروع شده جنسیت نی نی ات چیشد کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
504ترنم عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1163 واااای من ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی از اونموقع سوزش معده گرفتم شدیــــــــــد 😭😭😭 نمیتونم بخوابم& ... جنسیت نی نی ات چیه ،قبل بارداری هم معده درد میشدین؟میشه از علایم ماهای اولت بگی کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
آریانا8 عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20772 جنسیت نی نی ات چیه پسره عزیزم اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
504ترنم عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1163 پسره عزیزم ممنونم ،قبل بارداری هم معده درد میشدی ؟اخه من قبلا معده درد نداشتم از اول بارداری سر دلم درد میگیره و نمیتونم زیاد غذا بخورم میشه اگر علایم ماهای اولت یادته بهم بگی کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
آریانا8 عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 20772 ممنونم ،قبل بارداری هم معده درد میشدی ؟اخه من قبلا معده درد نداشتم از اول بارداری سر دلم درد میگیره ... معده درد تو حاملگی عادیه عزیزم مم قبلا داشتم ولی خیلی کم اوایل حاملگیمم تکرر ادرار داشتم و سوزش معده خداروشکر ویار و اینا نداشتم اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
504ترنم عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1163 معده درد تو حاملگی عادیه عزیزم مم قبلا داشتم ولی خیلی کم اوایل حاملگیمم تکرر ادرار داش ... ممنون دستت درد نکنه ب سلامتی فارق شی برای منم دعا کن کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا