2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای من ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی از اونموقع سوزش معده گرفتم شدیــــــــــد 😭😭😭

نمیتونم بخوابم 

شمام یکم عرق نعنا بخور چون دارو نمیتونی بخوری 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
واااای من ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی از اونموقع سوزش معده گرفتم شدیــــــــــد 😭😭😭 نمیتونم بخوابم& ...

جنسیت نی نی ات چیه  ،قبل بارداری هم معده درد میشدین؟

میشه از علایم ماهای اولت بگی

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
پسره عزیزم

ممنونم ،قبل بارداری هم معده درد میشدی ؟اخه من قبلا معده درد نداشتم از اول بارداری سر دلم درد میگیره و نمیتونم زیاد غذا بخورم 

میشه اگر علایم ماهای اولت یادته بهم بگی 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
ممنونم ،قبل بارداری هم معده درد میشدی ؟اخه من قبلا معده درد نداشتم از اول بارداری سر دلم درد میگیره ...

معده درد تو حاملگی عادیه عزیزم 

مم قبلا داشتم ولی خیلی کم 

اوایل حاملگیمم تکرر ادرار داشتم و سوزش معده 

خداروشکر ویار و اینا نداشتم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
معده درد تو حاملگی عادیه عزیزم  مم قبلا داشتم ولی خیلی کم  اوایل حاملگیمم تکرر ادرار داش ...

ممنون دستت درد نکنه ب سلامتی فارق شی برای منم دعا کن