2821
2789
عنوان

کمکککککک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 73 پست
فحش چه ربطی به ازدواج داره ؟مادرت راست میگه آدم بددهن که فحش میده خیلیییییی زشته مخصوصا اگر یه خانم ...

از این ب بعد ترک عادت میکنم فق این دفعه نجات کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام وقت شما به خیر ببخشید دیروز پیام براتون فرستادم سوال حقوقی دارم میشه پاسخ بدین خیلی ممنون

درود ،بپرسین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

به نظرم اگر به روت نیاری اونم دیگه هیچی نمی گه ولی تا یه مدت زیر نظر می گیرتت

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

در جریانی که طرف میتونه به جرم فحاشی ازت شکایت کنه ؟؟

اره عزیزم میفهمم

نمیدونم چرا فکر میکنید فقط خودتون یه وکیل بازیا رو بلدید

بله بله کاملا بر موضوع واقفم

درود ،بپرسین

پیام براتون ارسال کردم دیروز در قسمت پیامهاتون هست

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

هیچ وقت فحش و توهین به هیچ صورتی نداشته باشین چون جرم داره الان خیلی ها بابت این موضوع فحش درگیر داد ...

واقعا میشه شکایت کرد؟بعد هزینه هم داره فرایند شکایت کردن؟

یک اسکل بیکاری تو تلگرام پیدا شده کلا پی وی من رو به فحش کشیده

من کلا سین نکردمش البته ولی خوب اگر راحت باشه فرایندش بدم نمیاد ادبش کنم

اگر هم سخت و پردردسر و وقت گیر باشه که هیچی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز