2789
عنوان

کمکککککک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیخام فحش ها رو گردن بگیرم

بگو تو گوگل سرچ کردم این فوشا اومد بالا و دیدم خیلی زشته نفرستادم و از دیدن اینا تو گوگل خیلی تعجب کردم فرستادم برا خواهرم که ببین چه فوشایی گوگل برام پیدا کرد😂

🧚💫👑🥀🎈🍭☂️✍ 📚 🏕🚘🏇💃🏊🚵🌳🦋

فحش چه ربطی به ازدواج داره ؟

مادرت راست میگه آدم بددهن که فحش میده خیلیییییی زشته مخصوصا اگر یه خانم باشه که دیگه بدتر واقعا فحش رکیک و بددهنی برای یه دختر زشت و زننده هست دهنتو عادت نده به زدن هر حرفی

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک تایید نمیشه

امروز تولد دخترمه قرار بود ۴ نفری بریم شهربازی و شام و چرخیدن کلا

دخترم پیش مادرم گفت

الان پسام داده مارم ببرید با خواهرم و خواهر زادم

چی بگم بپیچونم

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز