2789
عنوان

خودشیفته

70 بازدید | 3 پست

دوستان سلام رفتار خودشیفته ها چجوره میشه دقیق بگین

کسی با خودشیفته و خانواده خودشیفته ازدواج کرده؟

دقیق بگین چجوری رفتار میکنن

نظرسنجی
همیشه مقصر بقیه ان. اونها هیچ نقصی ندارند. حق دارند هر رفتاری داشته باشند. مثلا فحش میده میگه حق دارم. داد می زنه میگه من خسته بودم!!! پول منو یکی برداشت گفت اگه بهت می گفتم نمی دادی!!!

کسی که خودشیفته هست احساسات طرف مقابل رو نادیده میگیره و فقط یه طرفه نگاه میکنه به همه چی.طرفو میکشه سمت خودش تا کنترلش کنه و بکوبه تو سرش.اگر طرف ازش خسته بشه میشه مظلومترین و با گریه و بدبخت نشون دادن خودش طرفو تحت تاثیر قرار میده.طرف که باز رفت سمتش باز میزنه تو سرش.همیشه بقیه رو انتقاد میکنه ولی خودش تحمل انتقادو نداره.کارهای بد خودشو اصلا بد نمیدونه ولی اگر کسی باهاش همون رفتارو کنه صد برابر بزرگش میکنه.همیشه فکر میکنه بقیه بهش بدهکارن و خودش وظیفه ای نداره.هیچوقت نمیتونه خودشو جای کسی بذاره.اگر مجبور بشه از کسی عذرخواهی کنه نمیگه ببخشید من کارم اشتباه بود.میگه اگر تو از کار من ناراحت شدی معذرت میخوام.یعنی تورو بد میدونه و خودش همیشه حق به جانبه

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز