2777
2789
عنوان

میگن تو دانشگاه

1343 بازدید | 44 پست

پسرا دخترا رو تقسیم بندی میکننن بعد میرن طرفش مثلا خوششون میاد بعد ازش سو استفاده کنن یه گروه دارن توش مسخرش میکنن و... (تو اینستا دیدم)

از اونایی که فرهنگ کشور اینطوره

یکی از جاهایی که میشه با پسر در ارتباط بود دانشگاه هست و همچنین یکی از جاها برای انتخاب پارتنر

اگه اینطور باشه وضعیت سخت میشه

شاید بعد دانشگاه فرصت های دلبخواهی برای پارتنر نداشته باشیم شاید یکی فرصتش رو داشته باشه اما یکی دیگه دیگه فرصتی براش پیش نیاد

بنظرتون راسته

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گروه رو نمیدونم ،ولی سواستفاده رو مطمئنم چون چندین نفر رو دیدم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

والله من که دانشجو هستم

نظرم اینه که توی دانشگاه می تونی ادمایی پیدا کنی که سطحشون متفاوته با افراد خارج دانشگاه...

خب طرف درس خوندس داره یه شغلی بدست میاره

و اینکه محیطی هست که شما بیای رفتار های جنس مخالفت رو مشاهده کنی

بالاخره حرف زدن هاش و رفتار هاش رو می بینی دیگه...

به نظر من اینجور نباید گفت که حتما باید پارتنر ایندت رو تو دانشگاه پیدا کنی... ولی دانشگاه یک محیط خوبیه برای انتخاب پارتنر..

خب چرا طوری باشی ک مسخرت کنن؟ پسرا دخترای سبک رو راجبشون حرف میزنن و میخندن

سبک خودت رو داشته باش سنگین باش و صحبت کن و برای خودت ارزش قائل باش

اگر پسری بهت بی احترامی کرد ساکت نباش

سروصدا هم نکن

خیلی محترمانه درحدی ک شان خودت حفظ بشه جوابشو بده ک بقیه جرات نکنن بی احترامی کنن و مسخره کنن

خودت برای خودت تو دانشگاه ارزش قائل باشی مطمئن باش همه میشن چ دختر چ پسر

جز سواستفاده جنسی چیزی نداره

گول نخور پسرا گوه تر از این حرفان

تو دانشگاه خیلی بده آبروی خودت بیشتر از همه میره پسر هیچیش نمیشه حتی جلو استاد ها منجر به اخراجم میشه

نمیدونم درسته یا نه

ولی پسرای کلاس ما اصلن کیس های خفن و جذابی نبودن

به شدت سطح پایین بودن خیلی ام کم پسر داشتیم

باز رشته های دیگه بهتر بود

همکلاسیام اکثرشون ضدزن بودن

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀