2821
2789
عنوان

فریزرم😑😫

216 بازدید | 13 پست

پارسال موتورش سوخت

ی اقایی رو اوردیم عوض کرد حالا از اون روز تاحالا حدودا ۶ ماهه ۳ بار گازش خالی شده

دو بار همون اقارو اوردیم زیر بار نمیرفت میگفت ب من ربطی نداره ولی میومد دوباره گازش میکرد الکی میگف فلان جاش سوراخ بود درست کردم ولی دوباره بعد دوماه خالی میکنه

به هرکس دیگهام ک میگفتیم بیاد میگفت باید همون ک موتور رو عوض کرده درست کنه

نمایندگیشم دیگه اصفهان نیست جمع کرده😫😫😫

الان دوباره گازش رفت چیکار کنم خسته شدم دیگه بخدا

شما تاحالا این مشکل واستون پیش نیومده؟

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استخون لای زخم گذاشته برا کسب درامد

تو این جور موارد از همون اول بایو تمیر کار اشنا و درست کار بیارید.برا منم الکی الکی اوند گقت سوخته و موتورش رو عوض کرد و یه داغون گذاشت

❤️آذربایجانیم❤️

عزیزم بروپیش یه ادموارد این از جایی دیگه یه نشتی ریز داره از موتور نیست از جایی دیگه هست

بخدا نمیدونم سراغ کی برم قبل این اقا چندتارو اوردیم واسه موتورش ک سوخته بود نمیفهمیدن سوخته الکی میگفتن مشکلی نداره و از فلان قسمتش ایراد پیدا کرده هیشکی درست نمیکرد

استخون لای زخم گذاشته برا کسب درامدتو این جور موارد از همون اول بایو تمیر کار اشنا و درست کار بیارید ...

خیر نبینه اگه اینجوری باشه خیلی داغون شدم سر این فریزرم

تعمیرکار محلی مادرشوهرم و اینا بود میشناختنش هی گفتن خوبه خوبه بعدم ک اینجوری

موتور خودش ک نبود ولی بهترین نوتوری ک تو بازار بود براش خریدیم

عزیز معلومه باید اصل خودشو بخری حالا موتور خودش مال کجا بود؟نگه میداشتید از روش میخریدین...فروشنده ها برای اینکه بفروشن جنسشون رو میگن بهترینه مارک فریزر مال کجاست؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز