2821
2789
عنوان

غمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 13866 بازدید | 23 پست
پس نسبت داریدخواسته احترام بزاره رو نسبت فامیلیولی جوابتو تند داده،،،،ولشکن،،،،بعدا آروم شدی راجبش ح ...

چه نسبتی دمار از روزگار من در اوردن نه نسبتی نه معرفتی نه هیجی گذاشتن نباید میرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش،مطمئنن بخاطر عمه همسرت بودن نرفته،بلکه دختر عمو پدرش بوده فوت کرده،بهرحال شاید بخاطر یسری افراد رفته،میدونم شما حساسی واسمشونم میاد حالت بد میشه ولی واقعا نمیشه نرفت که چون برادرزادش یه زمانی دامادمون بوده....من عروس عمه همسرم تازه غریبم هست جدا شده،ولی مراسمای نزدیکا میاد،مثلا پدرشوهرم که دایی همسر سابقش میشد،فوت کرد اومد،بقول خودش میگه من۱۲سال تو این خانواده بودم،رفت واند داشام،ادب حکم میکنه بیام یسری مراسماتو،اصلابعنوان یک دوست

خلاصه سخت نگیر،تا کینه تو دلت باشه فقط خودت زجر میکشی،برای درمان افسردگی اون دوره حتما روان پزشکم برو

سخت نگیر

من مادرشوهرم بیشتر از هرکسی آزارم داد

ولی با بعضی فامیلای مادرشوهرم درارتباطم چون اونا که به من بدی نگردن

مرد درخواست دوستی بده اکانتش دست نی نی یار عزیز

اره جز صبوری. راهی نیست 🥲🥲

آدمای خودشیفته برای بقیه خیلی خوبن بجز خانواده خودشون. یعنی هر چی راجع بهشون از بقیه بپرسی میگن بهترین آدم دنیاست. ولی برای خانواده خودش بدترینه و اذیت میکنه. هر آدمی یه چیزایی رو متفاوت از بقیه میبینه. الان از خیلی ها بری بپرسی میگن این آدم خیلی خوب بوده تو مشکل داشتی که ازش جدا شدی.

خیلی سخت نگیر و حساس نباش. حد و حدود و خطوط قرمز خودتو مشخص کن. نمیتونی بگی کی با کی بره و رفت و آمد بکنه یا نکنه. هیچکس جای شما نیست و نخواهد بود.

کارش اشتباه شمارو به ارزش کرده

دخترعمو پدرش فوت کرده،

اونجوری باشه تقریبا باید با نصف فامیلپدری قطع ارتباط کنن

۳سال گذشته وبهرحال فامیلن،

اسی دلش شکسته وناراحت هنوز ولی واقعا زندگی در جریانه،تازه دوتا دسته گلم ازش داره،بخواد نخواد تااخر عمر بهم وصلن،باید یجایی تو ذهنش دفنش کنه وبا مرور خاطرات خودش اذیت نکنه،