2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من مامانم بن مژه زده اصلا چیزی معلوم نیست خودش روش خط چشم میکشه

اگه میخوای چشمات درشت بشه باید خط چشمم تتو کنی

وگرنه بن مژه بدرد نمیخوره

و یه چیز دیگه هم دستگاه تتو به مرور به بینایی چشمت آسیب میرسونه اینو دکترچشم گفت به مامانم

میخندید و در نگاهش غمی میرقصید.🍃🎭

من مامانم بن مژه زده اصلا چیزی معلوم نیست خودش روش خط چشم میکشه اگه میخوای چشمات درشت بشه باید خط چش ...

آخه اصلا نمیخوام کسی بفهمه میخوام فقط مژه هام پررنگ تر بشه، فقط میترسم ک پشیمون بشم، تا بحال از این کارا نکردم

جای خوب میخوام برم بزنم، فقط میترسم بعد از چند وقت دلمو بزنه و پشیمون بشم

ببین هر کی یه سلیقه ای داره خب ولی آرایش دائم توی صورت چند مدت ک بگذره آدم خسته میشه

چون همیشه به یک حالت هست نه قراره پاک بشه نه تغییر بکنه

مخصوصا آرایش چشم

بعد اینا هم بسختی پاک میشن خیلی زمان میره خیلی خرج داره آخرم یه ردی میمونه ازش

ببین هر کی یه سلیقه ای داره خب ولی آرایش دائم توی صورت چند مدت ک بگذره آدم خسته میشهچون همیشه به یک ...

برا همیناش تردید دارم، از طرفی هم چشام روح نداره

برا همیناش تردید دارم، از طرفی هم چشام روح نداره

خب مثلن برو مژه بزار خیلی چشم زیبا تر میشه

هر کی دیدم بن مژه زده پشیمون شده اولش خیلی عالی هست ولی ب مرور پخش میشه به شدت زشت میشه

مثلن اگر زیر چشمات تیره هست فیلر بزن یا گود هست ژل بزن

خب مثلن برو مژه بزار خیلی چشم زیبا تر میشه هر کی دیدم بن مژه زده پشیمون شده اولش خیلی عالی هست ولی ب ...

از مژه خوشم نمیاد، اینجا ک میخوام برم کارش خیلی ظریفه پخش نمیشه، یکم تردید دارم نکنه بهم نیاد یا نکنه پشیمون بشم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز