2821
2789
عنوان

عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 104 پست
حس میکنم داستان اینه که پسره اول دختر سمت چپی که دخترخالشه توی رابطست بعد یچیزی میشه و همه چی بهم می ...

دختر خالش اونه که لباس زمردی داره

ولی عشقش اول و دوم نداره همون یباره 😁

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسمشم صفرو صده یکیم با حجاب کامل یکیم بی حجاب مشخصه پسره حد وسط نداره😅

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

جوون اون زن سمت راستیو بدین بمن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ولی من به چشمات نگاه کردمو فهمیدم عشق ینی چی اگه بهم بگن بهترین روز زندگیت چه روزیه میگم همون روزی ک با تو شروع کردم تو شدی دلیل خوشحالی این دختر))) همونی ک قبل تو من فقط ی دختر افسرده بودم ولی وقتی تو وارد زندگیم، شدی بهم یاد دادی زندگی هم قشنگیای خودشو داره و تو هم قشنگیای این زندگی هستی همیشه دلم میخواد زودتر اون روز برسه ک دستتو بگیرم تو دستم و بگم بلاخره بهم رسیدیم اگه قراره لباس عروس بپوشم فقط واسه تو میپوشم وگرنه اگه تو نباشی تو زندگیم من چرا باید زندگی کنم؟ هیچ وقت فکرش نمیکردم عشق ی نفر باعث بشه اینقدر دنیارو قشنگ ببینم🤍من حتی بخاطر تو هم ک شده از خودم میگذرم انقدر ک بودن کنارت خوبه و بهم حس خوبی میده..... وقتی به این فکر میکنم چی میشه اگه یروزی از هم جدا بشیم حالم خیلی بد میشه تو باعث این همه احساسات شدی حال خوبم حال بدم همش به تو بستگی داره اگه تو نباشی؟؟ من چرا باید تو زندگی نفس بکشم اره شاید یکی این متن منو بخونه فکر کنه من دیوونم اما خب دختری که عاشق میشه همینجوری میشه🙂 شاید وقتی ک تو رفتی سربازیو ورگشتی بیای تن دختری ک برات اینقدر صبر کرد لباس عروس بپوشی قشنگه ها؟؟؟ من حتی موقع نوشتنم ذوق میکنم چ برسه ک یروز تو شریک زندگیم بشی فکر کنم شب عروسی از شدت ذوق زیاد بمیرم یا چی؟؟

موضوع کل پوستر که خب پیداس درام عاشقانه اجتماعیه ک احتمالا یسری چالشای احساسی داره

وایبی که از عکس پسره گرفتم بنظزم ی پسر مقتدر و متفکر و یکم مغرور بنظر میاد

که انگار مسئولیتای زیادی رو دوششه و بین دو تا چیز گیر کرده

اون دختر کم حجاب وایب جسور و با اعتماد به نفس بودنو میده که تو فیسش اون غمش پیداست انگار

مرموز و بظاهر قوی بنظر میاد که انگار درگیر یسری چالشای عاطفی با خودشه

شخصیت زن محجبه ، وایب معصوم و آروم و صبور بودن رو میده که انگار اونم درگیر یسری چالشاس

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

یه قسمتیشو میزارم واسه تبلیغ اینجا کامل بارگذاری نمیکنم

خب اکیه

در کل گذاشتی تگ کن

درضمن بنظرم پسره از این پولداراس که رییس یه شرکتی چیزین

دختر باحجابه از ایناس خیلی خانومه از هر انگشتت هنر میریزه

اون یکی دختره هم حس میکنم از این دختراست بگی بالاچشت ابروعه میزنه جرت میده

بیکاره بی آرررر😁

پوسترتون دوست داشتم

و به نظرم پسره بین این دو تا دختر مونده دختر راستی شخصیت مغرور جذابی داره و دختر چپی اروم و باوقاره

که من بیشتر از دختر چپی بیشتر خوشم اومد و فک کنم پسره دختر چپی رو انتخاب کنه☺️✨

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

موضوع کل پوستر که خب پیداس درام عاشقانه اجتماعیه ک احتمالا یسری چالشای احساسی داره

وایبی که از عکس پسره گرفتم بنظزم ی پسر مقتدر و متفکر و یکم مغرور بنظر میاد

که انگار مسئولیتای زیادی رو دوششه و بین دو تا چیز گیر کرده

اون دختر کم حجاب وایب جسور و با اعتماد به نفس بودنو میده که تو فیسش اون غمش پیداست انگار

مرموز و بظاهر قوی بنظر میاد که انگار درگیر یسری چالشای عاطفی با خودشه

شخصیت زن محجبه ، وایب معصوم و آروم و صبور بودن رو میده که انگار اونم درگیر یسری چالشاس.

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز