2777
2789

من خیلیییییی استرسی هستم.یه دفعه اینطوری شدم خیلی دلم میخواد مث  قبل باشم.بخاطر آون قرص میخورم ولی دوس ندارم دیگه قرص بخورم. مبخوام  چیز طبیعی استفاده کنن با انرژی باشم.توروخدا برام دعا کنید خوب شم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم از وقتی باردار شدم استرس دارم و دلشوره طوری که فقط اشک میریزم فکر کنم افسرده شدم،همش دلم میگیره

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

ورزش

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
گل گاب زبون و نبات و شربت زعفرون و گلاب عاليه

گاو

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من یادمه یجا خونده بودم در مورد انگشت دست که هرکدوم برای یه کار بود استرش فکرکنم انگشت اشاره فشار دادن اگه اشتباه نکنم چون دقیق یادم نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

ورزش کن وقرص فرفولیک

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
یه تجربه عالی ای دارم واسه مقابله با استرس  اگه میتونی پیاده روی سریع انجام بده واقعا فعالیت م ...

اخه دوتا بچه دارم خیلی نمیشه ورزش کرد

الا بذکر الله تطمئن القلوب