2821
2789
عنوان

قیمه لاتی🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 60 پست
زیاد اب نریز فقطلپه هم ن کم ن زیادربم تفت بدهگوشتم اول سرخ کن خوبروغن زباد بریز و دارچینم بزنتهش ک پ ...

اشپز کی بودی تو 😍کدبانو🍟

آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادویه که خیلی خوشمزه کنه چی خوبه؟لیمو عمانی نداریم،پودرش هست اونو میخوام بریزم...

ادویه قیمه😅

مامانم برا هر غذایی ادویه جدا میخره برا قیمه هم همینطور ...

پودر رو هم نمیدونم 🤷🏻♀️

اگه ترکی حرف زدمو نفهمیدحتما بده یکی برات ترجمه کنه 😉

لپه رو 3 دیقه تف بده طعم خامیش بره اخرشم چوب دارچین بنداز ..پدرشو نریز چون رنگ غذا رو تیره میکنه اینطوری قیمه ات لاتی تر میشه 😂

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

اشپز کی بودی تو 😍کدبانو🍟

خوبی عزیزدلم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

زوعفرون دم کرده

و بریز رو موادت که دارن تفت میخورن

عالی میشه

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

۳عدد پیاز بزرگ نگینی خورد کن تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن بعد کمی زعفران اب شده رو با گوشت تفت بده رنگ گوشت که عوض شد ادویه بزن زردچوبه فلفل سیاه دارچین ادویه کاری زیره سبز نمک رو اخرسر بزن بعد رب رو اضافه کن تفت بده بعد لپه رو بریز ولی زیاد دیگه تفت نده بعد اب جوش کم بریز بزار بپزه ۲تا لیمو عمانی بزار تو اب تلخیش گرفته بشه بعد با چنگال سوراخ کن بنداز شما که نداری همون گرد لیمو یه قاشق چای خوری اضافه کن اخر سر و نمک داخل خورشت یکم گلاب بریز سیب زمینی هم کنارش حتما سرخ کن وقتی برنج خیس کردی حتما اگه گل سرخ داشتی بنداز عطر خوبی میده نوش جان 🌱

آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌

زیاد روغن نزن

شعله رو کم کن گوشت با پیاز خوب سرخ بشه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به خوبی تو عشقم😍

الهی همیشه خوب و خوش باشی

بوچ بهت ❤️😘

روغن رو دقیقا در چه مرحله ای باید اضافه کرد؟😂🤣

همون اول بریز بعد گوشت رو بریز سرخ کنم بهد رب بریز سرخ کن

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز