2777
2789
عنوان

تجربی یا ریاضی

297 بازدید | 8 پست

میشه راهنماییم کنید درسم خوبه این ۳ سال نمراتم بالا بوده همیشه به هر دو رشته هم علاقه مندم اول چون فکر میکردم برای ریاضی کمتر باید درس خوند ميخواستم برم ریاضی ولی فهمیدم اکثر دروس یکیه و ریاضی سخت تر هم هست دو دل شدم با خودم میگم اگه میخوام انقدر درس بخونم و سختی بکشم و خرج کنم برم تجربی که آینده روشن تری دارع ولی دودلم اصلا نمیدونم چی کار کنم هم میگن ریاضی خیلی سخته دبیرستان و تحربی کنکور ریاضی ازمون تیزهوشان هم دادم چند تا مشاور گفتن احتمال زیاد قبول میشم نمیدونم قبول شدم کدوم رو برم حس میکنم ریاضی به سختیش نمیارزه

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود

من دو سه ساله دارم تحقیق میکنم. فهمیدم به ریاضی خیلی علاقه دارم می خوام برم ریاضی. شما هم ببین به چی علاقه داری، چون اگه رشتت رو دوست داشته باشی، سختی هاش کمتر میشه✨️

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تجربی رفتم خواهرم ریاضی

رقابت بشدت برای رشته تو تجربی خیلی زیاده دارم بار دوم کنکور میدم

آبجیم همون سال اول قبولی آورد و رفت دانشگاه با اینکه بیشتر ازش خوندم و بیشتر بود نمراتم نسبت بهش

اینکه آینده روشنی داره هردوشون داره ولی ببین کدوم مناسب تره برات

اینطپری که شما میگید نیست.

شما باید مقصدتون برای خودتون مشخص باشه که میخوایید به کجا برسید.

در رشته ی ریاضی رقابت بیشتر بر سر صندلی دانشگاه هست.عموما تو این رشته با تلاش متوسط هم میتونی هر مهندسی که دلت میخواد قبول بشی اما این دانشگاهه که اهمیت داره.

برای مثال کامپیوتر شریف مسلما ارزش و فرصت بیشتری نسبت به کامپیوتر دانشکاه ازاد ایجاد میکنه.

اما تو رشته ی تجربی رقابت بیشتر سر رشته هست .عموما حاضرن پزشکی و.. رو به هر قیمتی که شده تو یه دانشگاه دور افتاده و تعهدی و .. قبول بشن.

بنابراین تو هر دو رشته برای اینکه اینده ی شغلی خوبی داشته باشن باید تلاش زیادی کنن.تو تجربی برای رشته ی تاپ ،تو ریاضی برای دانشگاه تاپ

پس این از مسئله ی سختی رشته

ریاضی کنکورش آسونه

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

من خودم هم تو شرایطت قرار گرفته بودم .تابستون نهم به دهمم به طور کل صرف این انتخاب شده بود.

پیشنهاد من به تو اینه که اگر از علاقت و اینکه چه رشته ای رو دوست داری تو دانشگاه بخونی مطمعن نیستی ،تست های خودشناسی رایگان رو تو اینترنت انجام بده ، شاید جوابو مستقیم بهت نده اما کمکت میکنه ذهنت باز تر بشه.

علاوه بر اون تو فرصتی که داری درس های هر دو رشته رو بررسی کن .

گفتی بین درس های این دو رشته فقط شیمی شون شبیه به همه

ریاضی و فیزیک رشته ی ریاضی مطالب بیشتری نسبت به ریاضی و فیزیک رشته ی تجربی داره

به خصوص کتاب ریاضی (تو رشته ی ریاضی ،درس ریاضی کنکورتون ترکیبی از کتاب های هندسه و امار و گسسته و حسابان هست)

تو فیزیک هم ریاضی ها چند تا مبحث اضافه تر دارن.

به جاش تجربی زیست شناسی داره .

بررسی کن که رغبتت بیشتر سمت کدومه؟دوست داری مسائل تحلیلی بخونی یا حل کردنی

من خودم هم تو شرایطت قرار گرفته بودم .تابستون نهم به دهمم به طور کل صرف این انتخاب شده بود.پیشنهاد م ...

هر دو رو واقعا دوست دارم هم نیاعل تحلیلی هم حل کردنی ازمون رغبت و توانایی مدرسه همه سال های پیشنهادی مربوط به میترسی بودی و جیزی راحب تحربی نداشت علاقه خودمم همین بود ولی حس میکنم ریاضی به زحمتش نمیارزه

وطن پرستم نه حکومت پرست🥰امام حسين ع:مقابل ظلم بیاستید حتی اگر به قیمت جانتان تمام شود