2821
2789

واسه من ناامیدی کامل وقطع امید از غیرخدا.یعنی ب جایی رسیدم گفتم فقط خدا میتونه کمک کنه

و تواوج ناامیدی نذر کردم برای امام حسین.که مثلا فلان مشکلم حل شد میزارم توگروه واست ۱۴تازیارت عاشورا بخونیم

البته نوع حاجت مهمه

خدا در قران فرموده امن یجیب المضطر اذا دعاه یعنی دعا زمانی به اجابت می رسه که فرد مضطر بشه. به زبان عامیانه مستاصل بشه و از همه جا بریده و از کنه دلش خدا را بخواند. به هیچ چیز و هیچ کس و هیچ وسیله ای امید کاری نداشته باشه.

این مهمترین شرط استجابت دعاست ولی علاوه بر اون باید دعا مستمر و با اصرار و الحاح باشه یعنی مثل گدایی که دامن کسی را گرفته و ملتمسانه و با اصرار ازش چیزی میخواد.

آداب دیگری هم داره مثلا اینکه ابتدا خدا حتما ستایش بشه بعد اقرار به گناه بعد خواستن و دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ربط داره یا نه ابن داستان .دیروز یه کیلیپ بود در مورد خدا و کارما یه دختری اومده بود زیر اون کلیپه کامنت گذاشته بود میگفت دختر عمه م رستوران دار بود تهیه عدا درست یادم نمیاد بعد همکارش که مسومد کمکش نیمد ه بود شوهرشم کار داشته نتونسته بود بیاد میگفت به من گفت امروز میای رستوران کمکم دست تنهام اونم گفت برم حوصلمم سر میره میگفت رفتم کمکش بسته بندیو مشتری میومد سفارشو میدادم تا رسید به دوتا پسر بچه که کودک کار بودن بم گفتن خاله ما دبمون کباب میخواد پولشو نداریم میگفت دلم سوخت گفتم برین بشینین تا بیارم براتون یهو دختر عمه م گفت از اینا زیادن هی میان غذای مجانی میخوان منم گفتم پولشبا من مهمون منن سریع یه میلیون کارت به کارت کردم به حسابشرفتم کبایو برنج مخلفات براشون گذاشتم تو این هین و وین یهو دوتا زن و شوهر که از همسایه های قبلیم بودن ازم دستی پول گرفته بودن دیگه ندادن رفتن از اونجا تلفنمام جواب نمیدادن اومدن غدا سفارش بدن .خلاصه تا منو دیدن سرخ و سفید شدن گفتن میخواستیم پولو بدیم تلفنتو ندهشتیم بهونه میگقت سریع کارت بکارت کردن عذا نگرفته رفتن حکمت خدا .بیشتر از پول غذای بچه ها بوده ۱۰ میلیون بود انگار میگفت