2777
2789
عنوان

دست بزن شوهر

411 بازدید | 28 پست

سلام مامانا

دلم خیلی گرفته خیلی زیاد دیشب شوهرم تا چون داشت کتکم زد داشت خفم میکرد از اول بگم موضوع رو خواهش میکنم یه راهی بزارید جلوم خواهش میکنم

یه بچه دارم ۸ ماهه دختره و خودمم ۲۲ سالمه شوهرم با خونواده من کلا مشکل داره مادرم جدا شده دوباره ازدواج کرده دیشب به شوهرم گفتم منو میبری خونه مامانم گفت نه هیچ وقت نمیبرم چون مامانت بخاطر تو داره دوباره از ازدواج اولش طلاق میگیره منم گفتم اوکی توام خب نرو و مادرت رو نبین خلاصه منم گفتم میخوام برم ببینم قابلمرو پرت کرد سمت پام خورد تو پام منم قهر کردم رفتم از خونه بیرون ۱۲ شب دم در خونه بودم الکی رفتم که حداقل بفهمه کارش اشتباهه ولی نتونستم از بچم بگذرم 😭 دوباره برگشتم وقتی برگشتم منو گرفت به باد کتک اونقدری زد که دستم فک کنم ترک برداشته زیر چشمم و همه جام سیاهه صورتم که آره تو با یکی دیگه قرار داشتی رفتی درحالی که رفتنی بهم گفت به کی پیام میدادی گوشیرو پرت کردم سمتش که بیا من به کسی پیام نمیدادم واقعا هم نمیدادم من ۲ ساله ازدواج کردم بخدا حتی تو روی یه مرد غریبه نگاهم نکردم والله خلاصه تا میخوردم زد و بهم انگ جندگی زد گفت طلاقت میدم و فلان منم به دست و پاش افتاده بودم بخاطر بچم که ازم نگیرتش 😭😭😭😭 بخدا دارم نابود میشدم صد بار گفتم گوه خوردم غلط کردم زنگ زد بابا مامانم اومدن گفت وردارید ببریدش نمیخوامش منم گفتم نمیرم خیلی تحقیر شدم خیلی غرورم شکست خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید من چیکار کنم 😭 ازین میترسم که بچم بی مادر یا بدون بابا بزرگ شه چون خودم اونجوری بودم پولم در حد ۵۰۰ میلیون اینا دارم یه ماشین و یکم طلا در حد ۵۰۰میلیون میشه هیچیندارم نه کاری نه شغلی هیچی کمکم کنین چیکار کنم دیگه از چشمم افتاده بد افتاده 😭😭😭

عزیزم یاد زندگی خودم افتادم منم اایقد کتک میخوردم تاالتماسش میکردم😔

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم تا دیر نشده طلاق بگیر💔منم عین تو بودم کتک تحقیر هرچی از نظرت میگذره اگه به وقتش طلاق میگرفتم الان اینقدر عذاب نمیکشیدم💔

آدمایی که جزئیات یادشون میمونه، خیلی زندگی سختی دارن...🫠

برید مشاوره

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دو سال ازدواج کردی تازه عزیزم .ببین ازدواج مادرت ربطی به شوهرت نداره .دوم شما میخوای بری به مادرت سر بزنی برو بگو میرم یه سر میزنم میام چرا باید اون ببره چرا مستقل بودنو نشونش نمیدی !سوم بره خونه مادرش اگه مادرشوهرت ادم درستیه از تربیت پسرش پیداست که درست تربیت نشده تموم این بددلیا شکاکیا تهمتا همش زیر سر همونه ولی اگه حرف شنوی داره اختلافتونو نگو با سیاست باهم برین خونه مادرشوهرت بگو بخند بگو مادرجون میخوایم بریم یه سر خونه مادرم شوهرت جلوی مادرش دیگه حرف نمیزنه میاد یا میبرتت .مرد اشغالیه دست بزنش تا عمر داری باید بکشی تا این مردک ادم شه پسر میشی