2777
2789
اونوقت میشه طبیعی زایمان کرد؟برنمیگرده؟؟

اتفاقا بیمارستان م برای چک آپ فرستادنم پیش دکتر چشم. ظاهرا شبکیه چشمم هنوز یه آسیبی از عمل داشت ، ولی گفتن مشکلی نیست برای زایمان، ولی حتما بررسی کامل بعد از زایمان انجام بده.  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقا بیمارستان م برای چک آپ فرستادنم پیش دکتر چشم. ظاهرا شبکیه چشمم هنوز یه آسیبی از عمل داشت ، ول ...

من دخترخالم حدودده ساله عمل کرده چهارسال پیشم پسرشوطبیعی زایمان کردبرنگشته شماره چشش.میترسم اگه شانس گندمنه من عمل کنم برگرده

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  
چجوریه عملش؟من میترسم 

والله به سادگی، دو تا قطره چکاندن تو چشمم بی حس شد. بعدش رو تخت خوابیدم، چشم و با یه گیره باز نگه میداشتن، یه پرستار هم قطره مثل اشک میچکوند که اصلا احساس نیاز به پلک زدن حس نمیشد، اینو گفتم چون خودم همش ترسم از این بود، که اگر نتوانم چشمم و باز نگه دارم چی میشه؟؟ بعدش یه نور لیزر قرمز بود به نظرم ، گفتن بهش نگاه کن و همین. تمام. دو سه روز هم چشمم سوزش داشت. انگار شدیدا خوابت بیاد. منم بیشتر مسکن میخوردم و میخوابیدم که بگذره . چون نه میتونی کتاب بخونی، نه تلویزیون، نه گوشی... حوصله ات سر میره 

والله به سادگی، دو تا قطره چکاندن تو چشمم بی حس شد. بعدش رو تخت خوابیدم، چشم و با یه گیره باز نگه می ...

چه خوب.یه بنده خدا گفت چشات مث سنگ میشه و قرمز وحشتناک.تایکماه نمیتونی خوب جایی رو ببینی و باید از دستات بگیرنو ....

لنز خطر نداره؟چجوریه میشه بگید.؟

من از دبیرستان فهمیدم چشام ضعیفه اصلااا عینک نزدم 

.لی امسال رفتم لنز طبی  گرفتم بهتره 

عینک دوستم میزد چشاش کوچیک شده بود 

ن خطر ندارع میری دکتر لنزتو با نمره چشمت میده بهت 

ساده یا رنگی انتخاب میکنی 

فقط شبا باید دربیاری همیننن😜

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
چه خوب.یه بنده خدا گفت چشات مث سنگ میشه و قرمز وحشتناک.تایکماه نمیتونی خوب جایی رو ببینی و باید از د ...

نه بابا میگن خیلی راحته.چندوقته شماره چشات ثابت شده میشه بگی شماره چشات چنده

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  
چقد طول کشید؟لیزیک یا لازیک؟فرقشون میدونی چیه؟

طول مدت عمل  و میگی؟ ده دقیقه، همسرم هم از پشت شیشه داشت تماشا میکرد. سه چهار روزی هم درد و سوزش داشت. بعدش تا مدتی باید همه جا عینک بزنی. ولی آدم راحت میشه. من که راضی بودم.