2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

33 بازدید | 9 پست

لطفا هرکی بلده بهم بگه

من امروز صبح خواب دیدم ساعت چهار چهارونبم صبح بود خواب دیدم رفتیم یه جا سرسبز با خانوادم بعد خواهر کوچیکم میگه من تشنمه من میخام ببرمش سر چشمه بهش آب بدم ی ظرفی انگار بود یادم نیست خوب توش سه تا سکه ی گردنبند یک جفت گوشواره حلقه ای کوچیک بود میارمشون نشون خانوادم میدم گردنبند رو میدم مامانم میبندمش براش میگه خب این گوشواره ها رو هم تو بنداز میکنه تو گوشم من متاهلم و هشت ماه اقدامم و باردار نشدم لطفا هرکس بلده تعبیر بهم بگه یعنی چی این ماه دوبار خواب دیدم ی سر ب تایپکم بزنیم که نون نذر گرفتم تو خواب در روز عاشورا یکیم صب ک خواب دیدم

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه پسر سالم و صالح میشم اسمشو هم علی اصغر میزارم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد👼🏻😍

خيلي خواب خوبيه. خير باشه ان شاءالله.

بنظرم تعبيرش اينه كه باردار ميشي به سلامتي.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم ازتون هرکس بلده بگه

انشالله 🥲

من در تاریخ۱۴۰۵/۵/25باردار میشم و صاحب یه پسر سالم و صالح میشم اسمشو هم علی اصغر میزارم و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۶به دنیا میاد👼🏻😍

عزيزم من از مامانم پرسيدم.

ميگه ان شاءالله دو قلو حامله ميشي

و مامانت هم احتمالا ميره مكه.

بازم هرچي خيره برات رقم بخوره😘

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

طلا معمولا یا ازدواجه یا بچه.

امید خدا خودت بچه دار میشی مامانتم یا مامانبزرگ یا مادرزن یا مادرشوهر😌👌

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خوابهای شما، بهویژه در این دوران که در انتظار یک اتفاق شیرین (بارداری) هستید، بسیار پرمعنا و امیدبخش به نظر میرسند. ذهن ناخودآگاه شما در این خوابها بهنوعی در حال بازتاب دادنِ آرزوها، دغدغهها و امیدهای قلبیتان است.

در ادامه، تعبیر نمادهای خواب شما را با توجه به شرایطی که گفتید بررسی میکنیم:

### ۱. فضای سرسبز و چشمه

* **فضای سرسبز:** در تعبیر خواب، سرسبزی نماد تازگی، رشد، برکت و نویدبخشِ گشایش در امور است. این نشاندهندهی این است که انرژی مثبت و امید در زندگی شما جریان دارد.

* **چشمه آب:** آب در خواب نماد حیات، پاکی و باروری است. چشمه بهویژه نمادی از «منبع خیر و برکت» و رسیدن به آرزوهاست. اینکه شما برای رفع تشنگی خواهرتان به سمت چشمه میروید، نشاندهنده روحیه مراقبتکننده و آمادگیِ شما برای مادر شدن است.

### ۲. طلا و جواهرات (سکه، گردنبند، گوشواره)

در فرهنگ عمومی و تعبیر خواب، دیدن طلا برای زنان معمولاً بسیار نیکوست:

* **گردنبند:** گردنبند نماد پیوند، تعهد و گاهی اوقات «مسئولیتهای شیرین» یا «نوزاد» است. بستن گردنبند به گردن مادرتان، میتواند نشاندهنده برکت و دعای خیری باشد که از سمت خانواده به شما میرسد.

* **گوشواره حلقهای:** گوشواره در خوابِ زن متاهل، اغلب نشانهی خبرهای خوش، زیبایی و گاهی به تعبیر قدیمیتر، نشانهی دختردار شدن یا بشارتِ یک اتفاق خوشایند در زندگی زناشویی است.

* **سکه:** سکهها نماد ثروت، ارزش و توانگری هستند. پیدا کردن این مجموعه (سکه، گردنبند، گوشواره) در کنار چشمه، میتواند استعارهای از «یافتنِ برکتِ الهی» و اجابت دعاهایتان باشد.

### ۳. نذر نان در روز عاشورا

* **روز عاشورا:** نماد توسل، معنویت بالا و حاجتروایی از طریق درگاه الهی است.

* **نذر نان:** نان در خواب نماد «رزق و روزی» و «بقا» است. نذر کردنِ نان نشاندهنده ارادت قلبی شماست و اینکه نذر شما با نیت خیر همراه است. در بسیاری از فرهنگها، خوابِ نذری دادن در روزهای مقدس، نشانهی استجابت دعا و گشایش گرههای بزرگ است.

### جمعبندی و نتیجهگیری

خواب شما ترکیبی از نمادهای **«رویش، برکت، آبِ حیات، و استجابت دعا»** است.

* **پیام اصلی:** خواب شما بهشدت «مثبت» است. اینکه در یک ماه دو بار خوابهای اینچنینی دیدهاید (نذر و سپس هدیه گرفتن طلا و سرسبزی)، نشاندهنده این است که شما در مسیر درستی قرار دارید و ذهن شما در حال آمادهسازی برای پذیرش یک «برکت جدید» است.

* **توصیه:** این خوابها را به فایل نیک بگیرید. آنها نشان میدهند که امید و توکل شما به درگاه خداوند، پیوند عمیقی با روحیه شما دارد. در این دوران، آرامش خود را حفظ کنید، استرس را از خود دور کنید و مطمئن باشید که این «سرسبزی» و «برکتی» که در خواب دیدید، بازتابی از همان چیزی است که قلباً منتظرش هستید.

**نکته:** تعبیر خواب همیشه قطعی نیست و بیش از هر چیز باید به عنوان یک «دلگرمی» به آن نگاه کرد. برای بارداری، علاوه بر حفظ آرامش روحی، حتماً توصیههای پزشکی و چکآپهای معمول را تحت نظر پزشک متخصص دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

امیدوارم بهزودی خبرهای بسیار خوشی در زندگیتان بپیچد.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱

عزيزم من از مامانم پرسيدم. ميگه ان شاءالله دو قلو حامله ميشي و مامانت هم احتمالا ميره مكه. بازم هرچي ...

انشالله عزیزم برام دعا کن قربونت برم خدا از دهنت بشنوه فداتشم🥲💛

طلا معمولا یا ازدواجه یا بچه.امید خدا خودت بچه دار میشی مامانتم یا مامانبزرگ یا مادرزن یا مادرشوهر😌 ...

انشالله عزیزم خب این مامانا چیه😂💛