2777
2789
عنوان

کدوم یکی

19 بازدید | 5 پست

ازدواج با آقایی ک خانمش فوت کرده ۳تا بچه کوچک داره ولی از بقیه نظرات تحصیلات جایگاه اجتماعی و درآمد بالاست ماهی ۲۰۰

مهندس ارشد شرکت پتروشیمی

یا ی کارمند جزو تو بخش خ عادی کارخونه

مطلقه دوتا بچه ک پیش مادرشون هستن

دلیل جداییش توقعات مالی بالای خانم و دخالت های مادرخانمش البته گفت مادرزنش ب خانمش پول میداده بنظرم دخالت محسوب نمیشه

اخلاقش خوبه

ولی کم درآمده

خودم ارشد دارم ماهانه بدون کار کردن ۲۰تومن درآمد دارم و دوتا اپارتمان دارم اونها رو نمیخوام ب همسر آینده بگم ک دارم بنظرتون نگم بعدا ناراحت میشه؟

میخوام درآمدش مال خودم باشه اگ خواستم بیارم تو زندگی اگرم ن هیچی

اگ دوسال طرحم سال بعد برم اونم برای دوسال درآمد داره برام

طرح اختیاریه تو بیمارستان دولتی

من ۳۹سالمه دوبار طلاق گرفتم بخاطر دخالت های خ زیاد مامانم و کرم ریختن خواهرخودم ب همسر سابقم

متاسفانه بخاطر دوبارجدایی کسانی ک سنتی معرفی میشن میرن

الانم این دوتا مورد نمیدونن فک میکنن فقط یبار جدا شدم

بنظرمن ازدواج نکن پیشرفت کن و ب خودت برس و با خانوادت قطع ارتباط باش چ لزومیه ب ازدواج دوباره و پنهانکاری و فلان الان دستت ب دهنت میرسه و تحصیل کرده ای چرا اصرار ب ازدواج بی ثمر دیگ؟ ولکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

مورد اول فقط پول داره با سه تا بچه خیلی گزینه خوبی نیست

البته میگن زن طلاق داده فلان کلا دارم میگم ولی

زنش فوت کرده

خوب یا بد میتونه باشه ولی حداقل طلاق نداده

طبق مثال معروف میگم

و اونکه پول داده منم همچنان از مامانم پول میگیرم

من گیر جدا افتاده افتادم هر دو ازدواجم

ک برای ازدواج دوم بنطرم شده خانمومجرد با پسر محرد ن کم سن نه ولی چون خیلی تا میگی مجرد کم سن میدونن ...

ازدواج کنه چ اشکال داره منطورم وقتی بچه نداره

ولی ازرواج اول مثل با اون شرابط عجیب همسر سابقم ازدواج کردم میگمحالا اینجا تبصره جدا شده مرد بیاد با دختر قبول ندارم

منطورم هموکفو باشن

ولی موقع جدایی میگم چ اشگال داره با پسر مجرد ازدواج کنه حانم جدا شده

پیچیده ک نگفتم 🤣😁

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرمن ازدواج نکن پیشرفت کن و ب خودت برس و با خانوادت قطع ارتباط باش چ لزومیه ب ازدواج دوباره و پنها ...

خودمو میشناسم میدونم ۱۰سال دیگ خ پشیمون میشم ک چرا ازدواج نکردم و اون خلا عاطفی ک بخاطر خانواده خودم برام پیش اومده رو نتونستم با داشتن خانواده و شوهر و بچه پر کنم

وگرن الان روحیه ادامه تحصیل دارم خیلی ام دوسدارم حتی پارسال آذر ب مشاورم زنگ زدم و گفت دوسال بخونی و جا نزنی میتونی رتبه دلخواهتو بیاری

درسمم خوبه همین ارشد معدل ۱۸ونیم شدم بدون تلاش یا وقت گذاشتن برای نمرات طول ترم

میدونی حرفت درسته شوهر دردسر زیاد داره ولی خیلی فکر کردم چندسال بعد ک دیگ نتونم تشکیل خانواده بدم از درون بهم میریزم 😔

خودمو میشناسم میدونم ۱۰سال دیگ خ پشیمون میشم ک چرا ازدواج نکردم و اون خلا عاطفی ک بخاطر خانواده خودم ...

عزیزم تنهایی بهتراز خیلی چیزاست

بازم همچی ب تصمیم خودت برمیگرده

موفق باشی 🤍

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه