2821
2789
عنوان

یائسگی

159 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من مامانم ۴۷ سالشه چندماه پریودش به هم ریخته هست هر ۴۰ روز میشد دوما کمبود ود خون ریزش یه ماه خیلی خیلی شدید ۲۶ اسفند پارسال رفتیم سونو ضخامتش ۵ بود وتخمداناش کوچیک بودن دکتر گفت شروع یائسگی هست دوباره آخر اردیبهشت خونریزی پریودش شدید شد رفتم سونو ضخامت ۳بود وتخمداناکوچیک این ماه که پریود شد الان ۲۰ روز درگیره یه هفته پری بود یه هفته لک بینی چهار روز پاک بود باز دوباره الان لک بینی داره به رنگ قهوه ای هست وحجمش هم میگه اندازه یه عدس کسی بوده این جوری باشه؟؟همش میگم شاید دکتر اشتباه گفته

I am nurse

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از آخرین باری ک پزشکم گفت دارمیائسگی زودرس می گیرم دوبار باردار شدم😑😂

والا دکترا هم انگار نمیفهمن دیگه منم همینطور شدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
علائم یائسگی زودرس چیه؟

والا اون موقع من پریود نمیشدم حدود ۱۰ سال شد همه ازمایش و سونو گفتن هیچیت نیس احتمالا یائسه میخوای بشی😐😐😐نشد که بعد ۱۰ سال باردار شدم وقتی بچم ۱سال و نیمه بود پریودم دوباره شروع شد الانم ۶ساله مرتب و سر وقت😐😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دوست دارماسم کاربریتونو اسم منم هست😂 البته داره میشه چهار ویرانگر🤪

عههههبه سلامتی🤣🤣🤣

اخه منم ۴تان این اخری دیگه واقعااا بدبختیه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز