2777
2789
عنوان

علائم هاری

176 بازدید | 4 پست

سلام

دیروز ی بچه گربه ضعیف تو کوچه بود آوردمش خونه که یکم جون بگیره و غذا بهش بدم اینو بگم اصلا علائم هاری رو به ظاهر نداره نه آب از دهنش میاد نه عصبیه اصلا نه گازم گرفته نه چنگ زده

من یکم پوست دستم رفته خب دیدی قبل از اینکه پوست ترمیم بشه حالت خشکی میگیره اینجوری نه خونریزی داره نه چیزی

بعد رفتم گربه رو یکم ناز کردم

بعد رفتم ظرف آبش رو شستم میگم نکنه تو ظرف آب بزاقش بوده و خورده باشه به زخم من هاری بگیرم

بعد شبشم فقط یکم تیزی پنجه هاشو حس کردم رو دستم نه زخم نه خون هیچی اصلا خراشم برنداشت دستم

اینکه واکسن کزاز هم زدم اما صبح بیدار شدم دیدم یکم گلوم میسوزه میگم نکنه هاری داشته باشم

و اینکه هرچی به مامانم بابام میگم ببرنم دکتر میگن نگرانیت بی جاست و هاری نداری ولی خودم نگرانم

درک میکنم نگرانی تون رو .

اول اینکه هاری اینجوری نیست شما دیروز اون گربه مثال بزاقش اومده رو دست شما ، شما امروز هاری بگیری ، یه دور داره ، این از این .

دوم اینکه برای راحتی خیال خودت ، و درست هم همینه ، برو یه سری به مرکز بهداشت بزن ، براشون بگو ، اگه تشخیص دادن که واکسن لازمه ، بزن ، رایگان هم هست.

من چند بار زدم ، یه دو بار گربه چنگ م زد ، بار سوم هم یه سگ هاسکی پیدا کرده بودیم ، این دست من رو که زخم هم بود لیس زد ، رفتم واکسن زدم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که اینقد حساسین چرا حیوون تو خیابون روبلند کردی بردی خونه،مگه مجبوری

عزیزم حساس نیستم یجوریایی نگران بودم وسواس گرفته بودم

بعدم حیوون رو که بی دلیل برنداشتم از خیابون بلند کنم ببرم خونه که گفتم داشته میمرده بچه گربه بود آوردمش تو حیاط

شما وقتی خودت ی گربه کوچولو ببینی تو گرما تو کوچه تشنشه و گشنشه چیکار میکنی؟ خب قلبم اجازه نمیداد بیرون بمونه دلم میسوخت آره مجبور بودم چون در قبال اون مسئول بودم