2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون پیتزا حاضری بخرم به صرفه تره یا خودم درست کنم؟

من تو یه شهر کوچکم چند روز پیش پیتزا قارچ و گوشت گرفتم شد یک و دویست تازه نونش هم خیلی بد بود نپخته بود و مزه ی مخمر میداد

خودم درست میکردم با چهارصد حل بود

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده نیمچه خیاط، نیمچه باغبون و استاد کیک و شیرینی، سوال داشتی بپرس، دوز چهارمم رفتم ( با بدبختی) دوتا دیگه مونده، دکتر قلبم گفت قلبت ضعیف شده، دکتر انکولوژیستمم گفت قلبت تو وضعیت خیلی بدیه ممکنه یهو از کار وایسه، شیمی درمانی مگه توچی هستی، چطور سمی هستی همه اندام هامو نابود کردی که، باورم نمیشد یه روزی اینجوری برای زنده موندن بجنگم

اگر خودت درست کنی و توش چیرای سالم بریزی مثل گوشت یا مرغ خیلی خوبه.

شتید از بیرون کمی گرونتر یا هم قیمت در بیاد اما سالمتره.

با سوسیس و .... مثل بیرون درست کنی توخونه ارزونتره فکر میکنم

ما هر وقت پیتزا با کالباس درست میکنیم ۲ ملیون در میاد وسایلش به اندازه ۶ تا پیتزا کوچیکمیشه

ایشالا ک خیره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز