2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چند سالته البته من ۱۸ سالن به خاطر اینکه قد قیافه ندارم سمت دختری نمیرم

چقددددد نا امید😐😐😐

خدایی ظاهری رو میشه درست کرد، فقط پوله باشه، همه چی اوکیه

پس قبل ظاهر انقد تلاش کن انقد پول در بیار، بعد کم کم میتونی ظاهرو تغییر داد،

پول حلال مشکلاته، بعدشم شما سنی نداری، از الان تلاش کنی سر کار بری پول جمع کتی، با سرمایه ات میتونی کسب و کار خودتو بعدها راه بندازی، بعدا میبینی این شما نیستی که سمت بقیه میری، بقیه پیش قدم میشن

فقط کافیه اراده و هوش اقتصادی داشته باشی

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

چند سالته البته من ۱۸ سالن به خاطر اینکه قد قیافه ندارم سمت دختری نمیرم

چقددددد نا امید😐😐😐

خدایی ظاهری رو میشه درست کرد، فقط پوله باشه، همه چی اوکیه

پس قبل ظاهر انقد تلاش کن انقد پول در بیار، بعد کم کم میتونی ظاهرو تغییر داد،

پول حلال مشکلاته، بعدشم شما سنی نداری، از الان تلاش کنی سر کار بری پول جمع کتی، با سرمایه ات میتونی کسب و کار خودتو بعدها راه بندازی، بعدا میبینی این شما نیستی که سمت بقیه میری، بقیه پیش قدم میشن

فقط کافیه اراده و هوش اقتصادی داشته باشی

یعنی میشه پول دربیارم موفق بشم

صد البته

شما اراده داشته باش، تشنه ی هدفات باش، اونوقت میبینی چقدر میترکونی

چون آدم تا تشنه ی هدفش نباشه، برا نرسیدن بشون ، بهانه هم زیاد داره

آدمای موفق بزرگ، انقد مانع جلو پاشون بود که جای بهانه آوردن بخاطر شون، از همونا به عنوان سوخت برا رسیدن ب هدفشون استفاده کردن، کافیه بخوای و استارتو از همین لحظه همین حالا بزنی

چون واقعی هیچیییی راحت بدست نمیاد

مثلا من اگه واقعا زندگی مستقلی بخوام، باید هر طور شده تمام تلاشمو کنم حتی در ازاش خیلی چیزارم از دست دادم ولی نمیخوام اون زندگی ای ک میخوام حسرت به دلم بمونه،

شمام بخواه، اراده کن، تلاشتو بکن، آموزش ببین، از کارای کوچیک کوچیک شده شروع کن، برا خودت سابقه ی کاری جمع کن، تجربه بدست بیار، تا کم کم با کمک همین تجربه ها آموزشها کار خودتو راه بندازی , اونوقت برا خودت کلی خرج کن، ظاهری یا هر چی حالا..فقط برا شروع تو یه کار ساده نمون، مثلا یمدت تو کافه کار میکنی ، ولی همزمان بعد از یمدت تو سایت مثل جابینجا، ای استخدام، دنبال کار بهتری باش و خودتو براش آماده کن، انقد کار پیدا میشه فقط کافیه برا خودت درست سابقه جمع کنی، سنتم برا شروع عالیععععععهههههه...

تو این مسیر هم باید دور یسری چیزا رو خط بکشی،

رفیق بازی، دوست دختر (اگه نداری) نگیر اصلا ...

چون تماما تمرکزتو باید بذاری رو هدفت و پول در اوردن،

یه بازه ی زمانی واسه خودت تعیین کن حتما که میخوای چندسال دیگه کار اصلی ت چی باشه و به چی برسی

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز