2821
2789
عنوان

چقدر هوا گرمه

169 بازدید | 19 پست

اتیش میباره 😐

کاش زوتر پاییز بیاد تا تبخیر نشدیم😅

انقدر هوا گرمه کولرای باشگاهم جواب نمیده هی دوتا حرکت زدم رفتم جلو کولر خدا رحم کنه تا شب خشک نشه بدنم😒

ایرانیم و به تاریخ پرافتخار کشورم افتخار میکنم🥰😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نیایین شمال توروخدا ...بخدا دلم میسوزه براتون میایین تو این گرما تو پیاده رو چادر میزنین یا لب ساحل...دلم بر بچه ها تون کباب میشه ....آخر شهریور بیایین

🧚💫👑🥀🎈🍭☂️✍ 📚 🏕🚘🏇💃🏊🚵🌳🦋

از وقتی بچه دار شدم تابستون و بیشتر دوست دارم در صورتی که من عاشق برف و بارون و هوای یخ هستم چون اینجوری میتونم هر روز ببرمش بیرون با یه تاپ شلوارک🤣🤣ولی پاییز زمستون وای باید صد تا لباس تنش کنم جوراب کتونی کاپشن کلاه دو تا شلوار اوف یع دردسریه اون کندن پوشوندن لباس

ببخشید ولی خیلی این کار بدیه که آدم بره جلو کولر

باد میخوره به آدم همون بوی کم عرق هم میخوره به بقیه اذیت میشن

یه آدمی میشناسم همیشه میره جلو کولر که سردش بشه بقیه اذیت میشن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
از وقتی بچه دار شدم تابستون و بیشتر دوست دارم در صورتی که من عاشق برف و بارون و هوای یخ هستم چون این ...

من اندازه می پوشونم خیلق سرد باشه دو تا لباس روش کت

ک اون شلوارپیش بندی داره خودش اینقدر گرم رو شلوارش

سرد بود مشهد زمستونش ولی خیلی نه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم