من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
۲۳ سالم بود، با عشق ازدواج کردم دوست بودیم با همسرم. گرچه هر دو فکر میکنیم الان زود بود، نه این که برگردیم همدیگه رو انتخاب نکنیم ولی هندل کردن کار و دانشگاه و زندگی مشترک یه ذره سنگین بود برای هردومون اون زمان، گرچه که ازدواج برامون بهترین گزینه بود که خیالمون راحت شه از استقلالمون.
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit
۲۰ سنتی شناختی نداشتم ولی چون تو خونه اذیت بودم برا راحت کردن خودم تن ب ازدواج دادم و خداروهزاربار شکر میکنم خدایی شرایط الانم خیلی بهتراز مجردیمه. شوهرمم ادم خوبیه بعداز چند ماه از عقدمم بهش دل بستم نمیگم الان همه چی گل و بلبل هست ولی ذهنو مغزم نسبت ب مجردی اروم تره