2821
2789
عنوان

تعویق نهایی

249 بازدید | 20 پست

لطفا اینقدر هعی چرت و پرت نگین و ایه یاس نخونین که نه نباید تعویق بخوره اصلا به شما زنای حامله شوهردار چه ربطی داره؟ والا خودتون تو شرایط کنکوریا بودین تا الان هزار بار سکته زده بودین کسایی ام که خستن میخوان سریع بدن اونا فقط دنبال اینن سریع کنکورو گند بزن یه ماه عشق و حال کنن بعدم بشینن پشت کنکور همین ! پس ایه یاس نخونین حق مسلم ماست تعویق نهاییا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر من اینه شما باید جای درست سوال بپرسید. به قول خودتون اینجا جای زنای متاهل و مادر ها هست.

اینجا یه بستر واسه تبادل نظره یکی از محورهاش در مورد بچه داریه و گرنه خانومای شاغل مجرد و دبیرستانی اینجا کم نیستن استفاده از سایت و تبادل نظر حق اونام هست هر کسی تو زمینه ای نظر بده که بهش مربوطه !!

عزیزم من خودم نهایی دارم و از خدامه تعویق هم بخورن ولی واقعیتو قبول کنید دیگه تعویق نمیخورن وقتی تا الان چند بار خوردن

چاره ای نیست من خودمم دارم فقط تا جایی که میتونم جمع میکنم درسا رو، بازم میگم ایشالاااا تعویق بخورن ولی امید نداشته باشید شما هم با فرض اینکه نمیخورن فشرده بخونید

عزیزم من خودم نهایی دارم و از خدامه تعویق هم بخورن ولی واقعیتو قبول کنید دیگه تعویق نمیخورن وقتی تا ...

منم نگفتم بشینین به در نگاه کنین در هر صورت بخونین اما اینهمه هم ایه یاس نخونین لطفا

دوستان توروخدا بگید فارسی فرمول بیست معنی مفهومش کامله؟؟؟ارایه دستور درساشو کاملو درست گفته؟؟؟؟

ب اونا دل نبند از داخل حکایت هایه معنی هایی پیدا میکنن میدن که نفهمی فارسی و زبان رو یکم روش مانور بده زیاد واست شاخ میشن