2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور 29 و 30 مرداده جواباش گفتن تا آذر نمیاد

ما هم می تونیم بدیم فرصت ثبت نام میدین اینجوری شاید منم برسم بدم چقدر به نفع اونایی شده که کم خونده بودن

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

به تعویق امید ندارم دیگ

آموزش و پرورش خبراش همیشه دقه نوده من ک هنوز امیدوارم

دلیل هست واسه عقب افتادن

یکیش فشار زیاااد خانواده ها کارزاری ک 150 هزار تا امضا شده شکایت کردن خانواده ها هم از سنجش هم وزارت علوم هم آموزش پرورش

یکیش تشییع رهبر 21 تیر روز سومشه..

مدرسه ها هرسال این موقع صندلی هاشونو چیده بودن شماره داشتن امسال هیچی نیست مدرسه ها جای مردمیه ک رفتن خاکسپاری....

و خیلی دلایل دیگه

شد شد.......نشد جهان یادگار است و ما رفتنی....

ما هم می تونیم بدیم فرصت ثبت نام میدین اینجوری شاید منم برسم بدم چقدر به نفع اونایی شده که کم خونده ...

ب نفع همه میشه اگه تعویق بخوره

اونی ک کم خونده بیشتر میخونه

اونی ک خونده بیشتر مسلط میشه

ولی اونی ک نخونده سال بعدم باز نمیخونه

آموزش و پرورش خبراش همیشه دقه نوده من ک هنوز امیدوارم دلیل هست واسه عقب افتادن یکیش فشار زیاااد خانو ...

کاش بدن ولی میگم امروز که مراسم شروع شده باید تا الان میدادن

بنظرت اگه تعویق بدن یک هفته میدن یا بعد اربعین

کاش بدن ولی میگم امروز که مراسم شروع شده باید تا الان میدادن بنظرت اگه تعویق بدن یک هفته میدن یا بعد ...

نمیگن ک بخونیم

ببین کلی دانش آموز هست باید شماره صندیلا رو درست کنن کارت ورود ب جلسه بدن کی میخوان کارت بدن ؟ هنوز شماره معلوم نشده چ برسه ب کارت سه شنبه تعلیله رسما چهارشنبه هم کاری نمیتونن بکنن پنجشنبه جمعه هم باز تعطلیه شنبه فقط فرصت دارن! یکشنبه امتحانه؟! بنظرت اصلا جور در میاد!؟
تعویق بخوره میره واسه شنبه 17 مرداد این احتمال خودمه کنکورم میوفته یا 12 شهریور یا 29 شهریور