2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان

214 بازدید | 14 پست

من ۲۳ هفتمه جمعه ی مهمونی خانوادگی دعوت بودم یکم بلند شدم کمک کردم و دیروز هم که سر کار رفتم پرستارم بهم خیلی فشار اومد امروز خیلی خستم همه جام درد میکنه اصلا نمی تونم بلند شم باید ساعت ۱ برم سرکار به نظرتون الان برا مرخصی زایمان اقدام کنم خوبه؟ آخه میترسم همه همکارها بفهمن بد بشه خجالت میکشم میگن یارو رو نگا تو این وضعیت و این سنش سومی رو داره میاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور تا این هفته همکارات نفهمیدن بارداری؟بنظرم اقدام کن به مرخصی. به درک که بقیه چه نظری دارن

نه از وقتی فهمیدم باردارم برا اینکه همکارام نفهمن روپوش پزشکی بارداری گرفتم

نه از وقتی فهمیدم باردارم برا اینکه همکارام نفهمن روپوش پزشکی بارداری گرفتم

به هیچ کس مربوط نیست چندمین فرزندان باردار هستید. سلامتی خودت و بچه هات الویت زندگیت باشه

مرخصی بگیر و استراحت کن

هفته چندی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
به بقیه ربطی نداره فعلا استراحت کن ببین بهتر نمیشی و اگه کارت واقعا سنگینه و داره بهت فشار میاد مرخص ...

کارم که سنگین هست بعدشم از فردا سنگین ترم میشه چون برای تشییع رهبر مردم میان مشهد کار منم سخت میشه دیگه

چرا فامیلا میدونن ولی منم برای اینکه زشت نباشه سفره رو پهن کردم و آخرش بعضی ظرف هارو بردم آشپزخونه

فعلا استعلاجی بگیر چند روز استراحت کن، مرخصی زایمان مگه بیشتر از نه ماهه؟ اخه الان زوده هنوز

نه ۹ ماهه و حداقل سه ماهش باید بعد زایمان باشه

خو زوده هنوز، اینطوری باید بچه ۶ ماهه رو ول کنی بری سرکار یه دکتر برو ببین وضعیتت چطوره چند روز استعلاجی باش استراحت کن بهتر میشی

اولا که به کسی ربطی نداره مگه خرجش رو میخوان بدن

دوما مرخصی زایمان رو اگر پزشکت نامه بده میتونی بری ولی از اون ور بعد تولد بچه زودتر باید برگردی سرکار

والله من ۳تا دارم عشق میکنم از داشتنشون با اینکه بزرگم ۴سال و نیمش و پسرم ۲سال و ۹ماهه و دختر کوچیکم ۹ماهه و خیلی باهاشون اذیتم

منم شاغل بودم ولی دیگه با تولد بچه ها کار رو گذاشتم کنار الانم به صورت ازاد بیمه پرداخت میکنم برا سابقه ام