2821
2789
عنوان

امتحان نهایی 👿

502 بازدید | 8 پست

کسی خونده چیزی برای امتحان نهایی؟یا کانالی چیزی داره ک بزاره برگه هارو رایگان یا پولی🥲🥲🥲🥲😭😭😭😢😢😭😭😭😭

هر نظری دادم هر چی حرف زدم لایکم نکنیدد🥲🫂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه رشته ای هستی؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

هیچی نخوندممم

چه رشته ای هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

چرا متن کتاب نمونه سوال نمیخونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر میخوای تا با هم برنامهریزی کنیم بخونیم حالا هر طوری که راحتی من فقط تایم استراحت میام نی نی سایت اونم خیلی کم سعی کن آهنگ زیاد گوش ندی که از ذهنت هر چی که خوندی بپره و اینکه اگر مشکلی توی درست بود تا حدودی شاید بتونم کمکت کنم گلی بشین بخون 💙💝😍

من ۱۲ انسانی هستم

۶ روز دیگه فرصت هست هنوز دیر نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز