2777
2789
عنوان

دل پیچه دارم

72 بازدید | 14 پست

دو روزه چایی نبات خوردم خوب نشد

بخاطر چیه چیکار کنم

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلش چی خوردی

الان دو روزه دارم خیار و شلیل و گیلاس میخورم یعنی برا اونه 😭

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

دمنوش زنجبیل بخور شاید غذای بد خوردی مثل سوسیس

نه این چیزا نخوردم

اگ من اینو ب نامزدم میگفتما برمیگشت فق میگف خوبرو دشویی خوب میشی:/

فرقی نکرده

برو دکتر

واسه یه چیز کوچیک که نمیشه رفت

دوروزه این دردو داری باز کوچیکه؟به خاطر سرماخوردگی هم آدم دکتر میره که زودتر خوب شه

ما واسه سرماخوردگی هم نمیریم🥲

خانوادم پول ندارن

الان دو روزه دارم خیار و شلیل و گیلاس میخورم یعنی برا اونه 😭

آره

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸