2789
عنوان

کم خونی

128 بازدید | 20 پست

خانوما بهترین و موثرترین روش برای از بین بردن کم خونی چیه؟؟؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
قرص و کپسول
0
0%
آمپول
0
0%
شیر و شیره انگور و طب سنتی
4
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص و امپول

اگر کم خونی ت شدیده با مواد غذایی نمیتونی جبران کنی باید زیر نطر پزشک باشی

به قول دکترم میگفت ما ازینور به تو دارو و رزیم غذایی میدیم تو ازونور هر ماه با خونریزی زحمات رو به باد میدی با غذای خالی نمیشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
قرص و امپول اگر کم خونی ت شدیده با مواد غذایی نمیتونی جبران کنی باید زیر نطر پزشک باشی به قول دکتر ...

آره والا این پریودو که نگو بدجور حالمو بدتر میکنه قبل زایمان هموگلوبینم یازده بود از وقت حاملگی تا الان ده شده و اصلا بالا نمیاد اعصابمم بدجور خط خطیه حتی به بچه خودمم اعصابم نمیکشه میترسم دیوونه بشم عامل اصلیشو کم خونی میدونم

آره والا این پریودو که نگو بدجور حالمو بدتر میکنه قبل زایمان هموگلوبینم یازده بود از وقت حاملگی تا ا ...

برو دکتر متخصص خون من تو بارداری هموگلوبینم رسید به ده که تو خیابون از حال رفتم با امپولو قرص رسوندش به ۱۱ الان و گفت حالا دیگه تو زایمان نیاز به خون پیدا نمیکنی اینو که گفت فهمیدم چقدر اوضاع خراب بوده.

تازه من باردار که نبودم با یه دوره سه ماهه قرص و امپول اوکی اوکی میشدم. الان بچه هم داره ازم ویتامین و اهن میگیره واسه همین بیشتر طول کشید و رو ۱۱ موند

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
می تونم بپرسم کم خونیتون چقدرهست

قبل حاملگی همیشه ۱۱ بود از حاملگی ۱۰ شد لحظه زایمان سه زارین از بدبختیم ۸ شد الان باز ۱۰ اصلا هم بالا نمیره بدجور اعصابم خرابه به بچه خودمم پرخاشگرم علت اصلیشو کم خونیم میدونم😔