2777
2789
عنوان

زایمان

288 بازدید | 30 پست

سلام خانوما کسی بوده طول سرویکس 30باشه دکتر بهش آمپول بتا داده باشه وبچه اش زود بدنیا اومده باشه؟؟من دکتر برام نوشته اما چون آزمایش قندم تکرار قراره بشه تا شنبه صبر میکنم ونمیزنم گاهی 5؛6روزیه بارحس میکنم جنین ب مثانه لگد میزنه شب که استراحت میکنم صبح پامیشم میبینم اومده بالا آیا خطرناکه؟؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیابت گرفتی؟ عزیز اطلاعی ندارم دراین مورد

دکتر گفته لب مرزی ولی بازم تکرار نوشته

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
نه واسه منم صربه میزد که باید یه راست میرفتم دستشویی فقط استراحت کن

میره پایین گاهی واسه شما؟؟آخه من خوندم تو نت بره پایین نشانه زایمان زودرسه ولی جنین من بعد از یه شب استراحت معمولا میاد بالا

میره پایین گاهی واسه شما؟؟آخه من خوندم تو نت بره پایین نشانه زایمان زودرسه ولی جنین من بعد از یه شب ...

برا من همیشه تو پهلوئه....و پهلوهام درد میگیرن...تو راه رفتن لگد به پائینم میزنه

من از هفته 13فهمیدم دارم.... خییییلی سخته

آره بخدا هیچی آدم نمیتونه بخوره شمام اضافه وزن دارین؟

هفته های اخری طبیعی یا سزارین؟ راحت یخابی؟یا نه؟ منکه خاب ندارم کلافم

خواب کجا بود خواهر من. بالش میزارم سر شب نشسته میخوابم وسط شب پا میشم میتونم دراز بکشم. همه ش در حال ترش کردنم اسید معده م نابودم کرده.

سزارینی هستم‌گلم یکشنبه ان شاالله

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
برا من همیشه تو پهلوئه....و پهلوهام درد میگیرن...تو راه رفتن لگد به پائینم میزنه

پس طبیعیه گاهی به پایین لگد برنه من خیلی میترسیدم خدا خیرت بده از نگرانی درآوردی منو

میره پایین گاهی واسه شما؟؟آخه من خوندم تو نت بره پایین نشانه زایمان زودرسه ولی جنین من بعد از یه شب ...

والا واسه من  متوجه بالا پایین نمیشم. فقط بعضی وقتا مثانه محترم رو مورد عنایت قرار میده. بعضی وقتا هم ازادی اعلام میکنه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋