2777
2789

سلامم .هنوزبیدارنشدم خوابمم

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عامو اومدم نظر بدم در مورد عکست ....

من خودم از تفریحاتم کار کردن با هوش مصنوعیه عکستون با هوش مصنوعی بود چی نصیبتون میشه فیک میدید مثلا ؟جدا از اون یک درصد فکر نکردی بقیه بلدن استفاده از هوش مصنوعی رو 🦦🦦

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

عامو اومدم نظر بدم در مورد عکست .... من خودم از تفریحاتم کار کردن با هوش مصنوعیه عکستون با هوش مصنوع ...

عزیز خودم بودم 😍😍😍مرسی که بهم فهموندی عالیم😍😍🥹🥹🥹😭😭😭😭💜💜💜💜💜

عامو اومدم نظر بدم در مورد عکست .... من خودم از تفریحاتم کار کردن با هوش مصنوعیه عکستون با هوش مصنوع ...

چی بت گفته اینجورسوختی براش تاپیک زدی😂

حقیقت این است که زندگی مثل یک کتاب است. بعضی فصلها غمانگیزند، بعضی شادند و بعضی هیجانانگیزند. اما اگر صفحه را ورق نزنی، هرگز نمیدانی فصل بعدی چیست :)ما هیچ وقت نمیتونیم کامل بشیم ، قسمتی از ما همیشه یجایی جا میمونه ، توی یه خونه ، توی یه شهر ، توی یه اتفاق پیش یه آدم ، توی بعضی از آهنگ ها .. میون اشک ها ، بین افتادنا ولی در ازای جا گذاشتن چیزهایی رو میبریم که مال ما نیست ، مثل خاطرات و عطرها ، وجدان ، خنده :)️