2821
2789

چند روز صبر کن اگر ادامه داشت، باید بری و مجددا عکس بگیرن از اون دندان... یه وقت هایی هست ترمیم نیاز به اصلاح داره... یه وقت هایی هست که همون موقع ترمیم هم اوضاع دندان خوب نبوده و الان نیاز به عصب کشی داره.. درنهایت عکس میخواد برای تشخیص دقیق.

چند روز صبر کن اگر ادامه داشت، باید بری و مجددا عکس بگیرن از اون دندان... یه وقت هایی هست ترمیم نیاز ...

رفتم پیش همون دکتر گفت چون با مواد سفید پر شده طبیعیه درست میشه ولی اگه اینجوریه چرا دندون کناریش که با همون مواد و همزمان پر شده درد نداره؟

این دندونپزشکا گند میزنن تو دندون ملت بعد گردن نمیگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم پیش همون دکتر گفت چون با مواد سفید پر شده طبیعیه درست میشه ولی اگه اینجوریه چرا دندون کناریش که ...

خب بهش بگو تا چه موقع طبیعی هست؟ چند وقت صبر کنم؟ کدام شهر زندگی میکنید؟ اگر متخصص ترمیمی در شهرتون دارید، برید اونجا و ویزیت کنید..

اونا تخصص شون همین ترمیم دندان هست.. با دقت 99 درصد بهت نظر میده.. مختخصص ترمیمی(دندانپزشک عمومی گرفته، بعد 4 سال تخصص ترمیمی خوندن)