2777
2789
عنوان

سلام بچها

48 بازدید | 14 پست

بلاخره از بند تعلیقی ازاد شدم

دیشب ازاد شدم خواستم پیام بدم شانسم

دیدم سایت بسته شد

چخبر خوبین🙂

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

سلام بچهارو میشنوم یاداون پسرتو اینستا میفتم🙁😂

چطوری خوبی

ازادشدم خوشحالم ننه ایشالله ازادی قسمت همه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچهارو میشنوم یاداون پسرتو اینستا میفتم🙁😂چطوری خوبی ازادشدم خوشحالم ننه ایشالله ازادی قسمت هم ...

وای اره عاشقشم لره😂😂😂

من قبل اون پسره ک اصلا نمیدونستم

کیه هر وقت میخواستم کلیپ بگیرم اولش

میگفتم سلام بچها پس اون از من اسکی رفت😂😂😂

ممنون، عزیزم خوبم تو خوبی

۲۱ روز سایت نبودم افسردگی گرفتم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

وای اره عاشقشم لره😂😂😂من قبل اون پسره ک اصلا نمیدونستمکیه هر وقت میخواستم کلیپ بگیرم اولشمیگفتم سل ...

🥲😂دقیقا ماهاهممون قبل اون میگفتیم سلام بچها ولی خب اون ترند شد ما نه

کمردردم خواهرررر دارم میمیرم

واقعا هم وقتی تعلقی حالت گرفته میشه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

آزادیت مبارک عزیزم ♥️

ممنون، عشقممم😘❤

🥲😂دقیقا ماهاهممون قبل اون میگفتیم سلام بچها ولی خب اون ترند شد ما نه کمردردم خواهرررر دارم میمیرم ...

عه عزیزم امیدارومم زودتر خوب بشی از کمر درد متنفرم

با ی دختری هم شیپش کردن خیلی بهم میان اون دختره

هم میگه سلام بچها😂😂

اره نمیتونی به کسی بگی تعلیقی

پیام بدی

همه فکر میکنن از قصد انلاین نمیشی😕

🫂🤍💋

سایت تا کی پیاما دیر ارسال میشن بنظرت؟

شانس من تا اومدم وضعش اینطوری شد

عه عزیزم امیدارومم زودتر خوب بشی از کمر درد متنفرمبا ی دختری هم شیپش کردن خیلی بهم میان اون دخترههم ...

🥲😂ممنونن

حس بدیه خلاصه

اره دیدم

سلام گلم چند وقت پیش باهم اینجا سر اینکه گفتم پسری هست که موقع سلام دادن ازم فرار میکنه و اصلا نمیتونه نگام کنه و شما گفتی روز عروسیت تگم کن 🥲🥲🥲

باید بگم که اون پسر از ۱۴ ۱۵ سالگی همش بهم چشمک و لبخند و نگاه و توجه داشت تا ۱۷ سالگی

وقتی بعد کنکورش یکسال همو ندیدیم منو که دید سلام نداد و نگام نکرد طوری که من بین دونفر بودم منو اصلا ندید و توجه نکرد و سریع بلند شد رفت اونروز بار دوم اصلا بهم رو نداد و نگاهم نکرد سلام بدم بهش .... و پسر خالم بود ... کسی که بهش خیلی اعتماد داشتم رفتم ایدی اش رو دیدم توی اینستا همش توی همه برنامه ها ایدی اش رو گذاشته کنار اسم خودش دو تا ج به انگلیسی گذاشته نمیدونم چیه حسم بهم گفت که این داره یک چیزی رو به من میفهمونه خلاصه فهمیدم مخفف یک کلمه هست کلمه جاست جوکینگ یعنی فقط شوخی بود ....

انگاری کل این رفتاراش با من شوخی بوده ...... همش الکی بوده و بازیم داده

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

سلام گلم چند وقت پیش باهم اینجا سر اینکه گفتم پسری هست که موقع سلام دادن ازم فرار میکنه و اصلا نمیتو ...

گلم، از روی اون JJ اصلا نمیشه نتیجه گرفت که منظورش همه چی با تو شوخی بود بوده

ممکنه فقط یه مخفف معمولی یا شوخی بین دوستاش کردن

اینکه بعدا ازت فرار کرده و سلام نداده، آره درد داره و آدمو گیج میکنه، ولی دلیل قطعی نیست که بازیت داده باشه فقط معلومه یه چیزی تو رفتارش عوض شده

فعلاا خودتو با این فکر که همهاش الکی بود عذاب نده.شواهدی که گفتی برای چنین نتیجهای کافی نیست🙂

گلم، از روی اون JJ اصلا نمیشه نتیجه گرفت که منظورش همه چی با تو شوخی بود بودهممکنه فقط یه مخفف معمول ...

خدا کنه ...

چون دیدم چند بار بیوشو گذاشت باز برداشت گذاشت باز برداشت دقیقا از موقعی که اینستا ریختم

بعد قبلا تو تلگرام بیوش این نبود الان بیوش رو این گذاشته تو تلگرام انگار داره یک چیزو زیادی داره به یکی میفهمونه ....

نمیدونم چیه همش حس میکنم داره به من میفهمونه یکجوری میگه دست از سرم بردار .... فراموشم کن ..

ولی خب منم رفتاراشو یارم نرفته جقدر واقعی بودن

هنوزم نگاهاشو فراموش نکردم خودت عاشقی میدونی منظورم چه نگاهیه ...

خیلی همه چیز واقعی بود ...

خیلی گیجم ...

ممنونم گلم ❤️

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

خدا کنه ...چون دیدم چند بار بیوشو گذاشت باز برداشت گذاشت باز برداشت دقیقا از موقعی که اینستا ریختم ب ...

الهی

امیدوارم هر حقیقتی ک هست واست روشن باشه

اگه واقعا منظورش تو هستی باید فراموشش کنی

اما خدا نکنه