2821
2789

سلام بچهارو میشنوم یاداون پسرتو اینستا میفتم🙁😂

چطوری خوبی

ازادشدم خوشحالم ننه ایشالله ازادی قسمت همه

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچهارو میشنوم یاداون پسرتو اینستا میفتم🙁😂چطوری خوبی ازادشدم خوشحالم ننه ایشالله ازادی قسمت هم ...

وای اره عاشقشم لره😂😂😂

من قبل اون پسره ک اصلا نمیدونستم

کیه هر وقت میخواستم کلیپ بگیرم اولش

میگفتم سلام بچها پس اون از من اسکی رفت😂😂😂

ممنون، عزیزم خوبم تو خوبی

۲۱ روز سایت نبودم افسردگی گرفتم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

وای اره عاشقشم لره😂😂😂من قبل اون پسره ک اصلا نمیدونستمکیه هر وقت میخواستم کلیپ بگیرم اولشمیگفتم سل ...

🥲😂دقیقا ماهاهممون قبل اون میگفتیم سلام بچها ولی خب اون ترند شد ما نه

کمردردم خواهرررر دارم میمیرم

واقعا هم وقتی تعلقی حالت گرفته میشه

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

🥲😂دقیقا ماهاهممون قبل اون میگفتیم سلام بچها ولی خب اون ترند شد ما نه کمردردم خواهرررر دارم میمیرم ...

عه عزیزم امیدارومم زودتر خوب بشی از کمر درد متنفرم

با ی دختری هم شیپش کردن خیلی بهم میان اون دختره

هم میگه سلام بچها😂😂

اره نمیتونی به کسی بگی تعلیقی

پیام بدی

همه فکر میکنن از قصد انلاین نمیشی😕

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

عه عزیزم امیدارومم زودتر خوب بشی از کمر درد متنفرمبا ی دختری هم شیپش کردن خیلی بهم میان اون دخترههم ...

🥲😂ممنونن

حس بدیه خلاصه

اره دیدم